Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Соколова Л.М. Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 1998. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Мельник І.В. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1999. — 16 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Бурдо А.К. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2000. — 15 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Дубова Г.Є. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Гунько С.М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18. — К., 2002. — 16 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Деркач І.В. Технологія beta-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Азаров О.В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Мельнічук О.Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Москалюк І.В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 15 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Ткач Н.І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2004. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Тележенко Л.М. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13. — О., 2004. — 37 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Мотузка Ю.М. Управління якістю напоїв для спортсменів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 22 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Селіванська І.О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2005. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Мазуренко І.К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2006. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Суткович Т.Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Козонова Ю.О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
| |