Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (101)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Станевський О.Л. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 1999. — 19 с. — укp.

Рубрики:
2.

Голуб Б.О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2001. — 20 с. — укp.

Рубрики:
3.

Гріщенко Г.В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
4.

Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
5.

Кобилінська О.В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с.: рис. — укp.

Рубрики:
6.

Шульга О.С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
7.

Гирка О. І. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 24 с. — укp.

Рубрики:
8.

Трощий Т.В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
9.

Валевська Л. О. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
10.

Аннєнкова Н.Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2009. — 23 с. — укp.

Рубрики:
11.

Заремба Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09. — Донецьк, 2000. — 17 с. — укp.
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського