Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (86)
Реферативна база даних (44)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Нєміріч О.В.
Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 1998. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Солодкі страви. Десертні страви
2.
Ветров В.М.
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво інших молочних продуктів і продуктів з відходів виробництва молока і молочних продуктів
Солодкі страви. Десертні страви
3.
Золотухіна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Напівфабрикати
Солодкі страви. Десертні страви
4.
Васильєва О.О.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2005. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення бульбоплодів
Солодкі страви. Десертні страви
5.
Расулов Р.А.
Технологія солодких страв з окарою
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
Солодкі страви. Десертні страви
6.
Дзюндзя О. В.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.16
. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. — укp.
Рубрики:
Соуси та гарніри
Солодкі страви. Десертні страви
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського