Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Ткачова Д. Л. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15. — К., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Головко М.П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 33 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Коваленко Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009. — 33 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Ощипок І.М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 35 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Поварова Подовження строків зберігання ковбасних виробів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Красногрудов Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Ковальчук В. А. Розвиток наукових і практичних засад інтенсифікації роботи споруд для флотаційної та біологічної очистки стічних вод м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.23.04. — Рівне, 2011. — 36 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Король Ц.О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 1999. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2004. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Попадич О.З. Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1999. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 14 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
| |