РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (429)Журнали та продовжувані видання (527)Автореферати дисертацій (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 508
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Наумова К. М. Величина pH м'яса і її практичне значення. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
2.

Циганчук Ю. С. Ефективність застосування методики визначення вологоутримуючої здатності свинини. — 1999 // Свинарство.
3.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г. — Х., 2001
4.

Наумова К. М. Особливості виготовлення гематогену дитячого з застосуванням крохмальної патоки. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
5.

Татузян Р. А. Физико-химические показатели говядины молодняка разных пород. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
6.

Вознюк О. І. Якість м'яса бугайців різних генотипів. — 1999 // Розведення і генетика тварин.
7.

Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. — Суми: Довкілля, 2004
8.

Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Вид-во Навч.-метод. центру заоч. навчання с.-г. вузів України, 2001 - (Підруч. та учб. посіб.).
9.

Шкурин Г. Т. Забійні якості великої рогатої худоби (методики досліджень). — К.: Аграр. наука, 2002
10.
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса. — Кам'янець-Поділ.: Абетка, 2003
11.

Брауэр Х.  Технология изготовления вареных колбас : Технол. рук. по куттерованию, окрашиванию и органолепт. оценке вар. колбас. — К.: Техніка, 2002
12.

Коваль О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин. — К.: Основа, 2002 - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів).
13.

Коваль О. А. Технологія обробки субпродуктів. — К.: Основа, 2002 - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів).
14.

Клименко М. М. Технологія м'яса та м'ясних продуктів : Підруч. — К.: Вища освіта, 2006
15.

Павелко В. І. Теплозабезпечення підприємств м'ясопереробної та молокопереробної галузей промисловості : навч. посіб. — Вінниця: Нова кн., 2007
16.

Пелих В. Г. Технологія продуктів забою тварин : навч. посіб. — Херсон: [Олді-плюс], 2008
17.

Журба І. О. Дослідження основних питань розвитку м'ясної промисловості в Україні. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
18.

Доротюк Е. М. Проблеми стандартизації якості яловичини. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
19.

Карышева Л. П. Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
20.

Чухліб Є. В. Результати дегустації м'яса основних планових порід свиней України. — 2003 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського