Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 508
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Наумова К. М. Величина pH м'яса і її практичне значення. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
|
2. |
Циганчук Ю. С. Ефективність застосування методики визначення вологоутримуючої здатності свинини. — 1999 // Свинарство.
|
3. | Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г. — Х., 2001
|
4. |
Наумова К. М. Особливості виготовлення гематогену дитячого з застосуванням крохмальної патоки. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
|
5. |
Татузян Р. А. Физико-химические показатели говядины молодняка разных пород. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
6. |
Вознюк О. І. Якість м'яса бугайців різних генотипів. — 1999 // Розведення і генетика тварин.
|
7. |
Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. — Суми: Довкілля, 2004
|
8. |
Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Вид-во Навч.-метод. центру заоч. навчання с.-г. вузів України, 2001 - (Підруч. та учб. посіб.).
|
9. |
Шкурин Г. Т. Забійні якості великої рогатої худоби (методики досліджень). — К.: Аграр. наука, 2002
|
10. | Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса. — Кам'янець-Поділ.: Абетка, 2003
|
11. |
Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас : Технол. рук. по куттерованию, окрашиванию и органолепт. оценке вар. колбас. — К.: Техніка, 2002
|
12. |
Коваль О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин. — К.: Основа, 2002 - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів).
|
13. |
Коваль О. А. Технологія обробки субпродуктів. — К.: Основа, 2002 - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів).
|
14. |
Клименко М. М. Технологія м'яса та м'ясних продуктів : Підруч. — К.: Вища освіта, 2006
|
15. |
Павелко В. І. Теплозабезпечення підприємств м'ясопереробної та молокопереробної галузей промисловості : навч. посіб. — Вінниця: Нова кн., 2007
|
16. |
Пелих В. Г. Технологія продуктів забою тварин : навч. посіб. — Херсон: [Олді-плюс], 2008
|
17. |
Журба І. О. Дослідження основних питань розвитку м'ясної промисловості в Україні. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
18. |
Доротюк Е. М. Проблеми стандартизації якості яловичини. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
19. |
Карышева Л. П. Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
20. |
Чухліб Є. В. Результати дегустації м'яса основних планових порід свиней України. — 2003 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
| |