Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ223806 "Food technologists, biotechnologists and nutritionists", international congress (8 ; 2014 ; Opatija, Croatia). 8th International сongress of Food technologists, biotechnologists and nutritionists [Text] : 21-24 October 2014 : book of abstracts / ed.-in-chief: Jadranka Frece. - Zagreb : University of Zagreb, Fac. of food technology and biotechnology, [2014]. - 216 p. - ISBN 978-953-99725-5-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Frece , Jadranka (голов. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА869242 "Стан і перспективи харчової науки та промисловості", міжнародна науково-технічна конференція (7 ; 2023 ; Тернопіль). VII Міжнародна науково-технічна конференція "Стан і перспективи харчової науки та промисловості" [Текст] : тези доп., 28-29 верес. 2023 р. / Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя [та ін.]. - Тернопіль : Паляниця В. А. [вид.], 2023. - 125 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Стан і перспективи харчової науки та промисловості. Збірник тез доповідей VII Міжнародної науково-технічної конференції, 28-29 вересня 2023 року. Тернопіль, 2023. - Текст укр., англ. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-7875-66-5 Парал. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя; Національний університет біоресурсів і природокористування України; Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва (Київ); Вармінсько-Мазурський університет; Словацький сільськогосподарський університет; "Львівська політехніка", національний університет; Польська академія здоров’я
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 3. | СО39423 Хімічна технологія та інженерія - 2023 [Текст] : монографія : [за результатами 4-ї Міжнар. наук. конф., 2023, Львів] / [за ред. В. М. Атаманюка та ін.] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Растр-7, 2023. - 157 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Chemical Technology and Engineering - 2023. - Текст укр., англ. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-8296-99-5 Парал. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Атаманюк, Володимир М. (ред.); Atamanyuk, Volodymyr; Badyba, Artur (ред.); Dzinyak, Bohdan (ред.); Gumnitsky, Jaroslav (ред.); Igras, Janusz (ред.); Konkol, Marcin (ред.); Nebesnyi, Roman (ред.); Skorokhoda, Volodymyr (ред.); Sosnowski, Tomasz (ред.); Starchevskyy, Volodymyr (ред.); Suprun, Wolodymyr (ред.); Zyniuk, Oleh (ред.); "Львівська політехніка", національний університет; "Хімічна технологія та інженерія - 2023", міжнародна наукова конференція (4 ; 2023 ; Львів)
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 4. | Р138478 Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 15 квіт. 2021 р.) / наук. керівник семінару д-р техн. наук, доц. В. О. Скрипник ; ВНЗ Укоопсілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Навч.-наук. ін-т харч. технологій, готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Полтава : ПУЕТ, 2021. - 39, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 20 прим. - ISBN 978-966-184-402-4 Присвяч. 60-річчю освіт. діяльності ВНЗ Укоопсілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі".Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скрипник, В. О. (керівник.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки (Навчально-науковий інститут харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)"Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2021 ; Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА854155 "Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення", міжнародна конференція, присвячена 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана (2020 ; Львів). Материали міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана "Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення", 25 вересня 2020 року, м. Львів [Текст] : [тези доп.] / [відп. ред. П. О. Куцик] ; Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 347 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-617-602-279-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Анотація: У збірнику опубліковано матеріали Міжнародної конференції «Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення». В матеріалах представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень щодо наукового забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю і безпечністю харчових продуктів, продукції громадського харчування, сільськогосподарської продукції на агропродовольчих ринках, поліпшення якості те безпечності харчових продуктів і методів їх контролю, сучасного стану та перспектив зростання виробництва органічної продукції в Україна та світі та сучасних проблем підготовки фахівців з товарознавчого і технологічного профілю.
Дод. точки доступу: Куцик, П. О. (ред.); Сирохман, Іван Васильович (1940–) (про нього); "Інститут модернізації змісту освіти", державна наукова установа (Київ); Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет; Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації (Гомель); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Краківський національний торговельно-економічний університет (Краків); Національний університет харчових технологій (Київ); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ІС15992 International symposium on a new era in food science and technology (2019 ; Gifu). Proceedings of International symposium on a new era in food science and technology 2019 [Text] : Oct. 9-10, 2019, Gifu Univ., Japan. Pt. 1. International symposium on a new era in food science and technology, 2019. Pt. 2. UGSAS-GU & BWEL joint poster session on agricultural and basin water environmental sciences, 2019 / The United Graduate School of Africultural Science, Gifu Univ., Gifu Univ. Rearing Program for Basin Water Environmental Leaders. - Gifu : The United Graduate School of Agricultural Science, Gifu Univ. : Promotion Office of Gifu Univ. Rearing Program for Basin Water Environmental Leaders, Gifu Univ., 2019. - 163 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-4-909365-05-7 Опис склад. за обкл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Gifu University (Gifu). The United Graduate School of Agricultural Science; Gifu University Rearing Program for Basin Water Environmental Leaders (Gifu)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА830727 "Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів", всеукраїнська наукова конференція (2 ; 2018 ; Дніпро). Збірник тез доповідей II Всеукраїнської наукової конференції "Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів". ТАСХ 2018, 10 квітня 2018 року [Текст] / Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т, Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : Середняк Т. К. [вид.], 2018. - 95 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-617-7599-38-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дніпровський державний аграрно-економічний університет (Дніпро); Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара (Дніпро); "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р130260 Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 14 квіт. 2016 р.) / Укоопспілка, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Галуз. н.-д. лаб. харч. вир-в ; наук. керівник семінару д-р техн. наук, проф. Т. В. Капліна. - Полтава : ПУЕТ, 2016. - 44, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 30 прим. - ISBN 978-966-184-226-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капліна, Т. В. (наук. керівник.); Укоопспілка"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв; "Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2016 ; Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ІС15470 "Food science for well-being", central European congress on food (8 ; 2016 ; Kyiv). 8th central European congress on food "Food science for well-being" (CEFood 2016), 23-26 May 2016, Kyiv, Ukraine [Text] : book of abstracts / [Nat. univ. of food technologies] . - Kyiv : NUFT, 2016. - 314 p. - 25 прим. - ISBN 978-966-612-181-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: National university of food technologies (Kyiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА789240 Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю заснування ф-ту харч. технологій, готел.-ресторан. і турист. бізнесу (ХТГРТБ) (м. Полтава, 20-21 листоп. 2014 р.) / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 356, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 75 прим. - ISBN 978-966-184-186-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; "Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу", міжнародна науково-практична конференція, присвячена 40-річчю заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу (2014 ; Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА791733 "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса", "Маркетинг", "Педагогіка вищої школи" ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року [Текст] / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [редкол.: О. О. Нестуля, О. В. Карпенко, Н. М. Бобух]. - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 203, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 37 прим. - ISBN 978-966-184-201-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Нестуля, О. О. (ред.); Карпенко, О. В. (ред.); Бобух, Н. М. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | СО33670 Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 413 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці ст. - 125 прим. - ISBN 978-966-184-196-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; "Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2 ; 2015 ; Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | В355169/2 "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (80 ; 2014 ; Київ). 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 10-11 квітня 2014 р. [Текст] : [програма і матеріали] / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2014 . Ч. 2. - 2014. - 759 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 40 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій(Київ); "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(80 ; 2014 ; Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | В355169/1 "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (80 ; 2014 ; Київ). 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 10-11 квітня 2014 р. [Текст] : [програма і матеріали] / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2014 . Ч. 1. - 2014. - 679 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 40 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій(Київ); "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(80 ; 2014 ; Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | Р125474 Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 20 берез. 2014 р.) / Укоопспілка, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Галуз. н.-д. лаб. харч. вир-в. - Полтава : ПУЕТ, 2014. - 45 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 45 прим. - ISBN 978-966-184-155-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв; "Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2014 ; Полтава)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА780914 "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року [Текст] / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [редкол.: О. О. Нестуля (голов. ред.) та ін.]. - Полтава : ПУЕТ, 2014. - 107, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 33 прим. - ISBN 978-966-184-164-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Нестуля, О. О. (ред.); Капліна, Т. В. (ред.); Карпенко, О. В. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА789391 Особливості переробних технологій в органічному виробництві [Текст] : матеріали наук.-практ. семінару, 16 трав. 2014 р. / Асоц. виробників орган. продукції "Україна Схід Органік" [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 66 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Матеріали науково-практичного семінару "Особливості переробних технологій в органічному виробництві", 16 травня 2014 року, Харків. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці ст. - 40 прим. - ISBN 978-966-405-347-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (ред.); Головко, М. П. (ред.); Грінченко, О. О. (ред.); "Україна Схід Органік", асоціація виробників органічної продукції; Дослідний інститут органічного сільського господарства; Харківський державний університет харчування та торгівліНаціональна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Особливості переробних технологій в органічному виробництві", науково-практичний семінар (2014 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА787796 Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів [Текст] : матеріали II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р. / Укоопспілка, Львів. комерц. акад., Товарознав.-комерц. ф-т, Каф. товарознавства продовол. товарів ; [редкол. : П. О. Куцик та ін.]. - Львів : Растр-7, 2014. - 273 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-7045-65-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Куцик, П. О. (ред.); Сирохман, І. В. (ред.); Родак, О. Я. (ред.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія. Товарознавчо-комерційний факультет; "Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів", міжнародна науково-практична конференція (2 ; 2014)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА781126 Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи [Текст] = Зоотехническая наука: история, проблемы, перспективы = Zootechnical science: history, problems and prospects : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф., 21-23 трав. 2014 р. / Нац. акад. аграр. наук України [та ін.] ; [за ред. проф. М. Г. Повознікова]. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г. [вид.], 2014. - 420 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-620-123-6 110-річчю з дня народж. проф. І. І. Задерія присвяч.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Повозніков, Микола Гаврилович (ред.); Задерій, Іван Ілліч (1904 - 1990) (про нього); Національна академія аграрних наук України (Київ); Міжнародна академія наук екології та безпеки життєдіяльностіХмельницька обласна державна адміністрація; Подільський державний аграрно-технічний університет. Біотехнологічний факультет; "Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи", міжнародна науково-практична конференція (4 ; 2014 ; Кам'янець-Подільський)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | Табачник Д.В. ВА2264 "Молодь за права споживачів", міжнародна науково-практична конференція (3 ; 2013 ; Київ). III Міжнародна науково-практична конференція "Молодь за права споживачів", 12-15 березня 2013 р., м. Київ [Текст] : тези доп. / Держ. інспек. України з питань захисту прав споживачів [та ін.] ; [відп. ред. В. А. Осика]. - К. : КНТЕУ, 2013. - 386 с. : табл. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці ст. - 50 прим. - ISBN 978-966-629-598-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Осика, В. А. (відп. ред.); Державна інспекція України з питань захисту прав споживачівКиївський національний торговельно-економічний університет; Міжнародне товариство товарознавців і технологів; Українське товариство товарознавців і технологів; "Пульс", всеукраїнська федерація споживачів; "Молодь за права споживачів", всеукраїнський рух
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|