Пошуковий запит: (<.>U=Л944$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. | РА290251 Іванніков, Павло Васильович. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА622673 Строкова, Людмила Васильевна. Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл. - Библиогр.: с.93-98. - ISBN 5-93362-051-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дальневосточная гос. академия экономики и управления
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА330295 Бреславець, Тетяна Віталіївна. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславець Тетяна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС84331 Бреславец, Татьяна Витальевна. Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л. - Библиогр.: л. 204-224Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА344621 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС92703 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС102194 Гринченко, Наталя Геннадіївна. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк. - арк. 172-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА350639 Гринченко, Наталя Геннадіївна. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ4396 ДСТУ 5097:2008 Продукція із сурімі імітована. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС127654 Дончевська, Раїса Степанівна. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 264 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 240-264.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА384684 Дончевська, Раїса Степанівна. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС152075 Козлова, Світлана Леонідівна. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2012. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-167.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА396077 Козлова, Світлана Леонідівна. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2012. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА783492 Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : монографія / [Гринченко Н. Г. та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О. О., 2013. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-169. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-290-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна; Янчева, Марина Олександрівна; Горальчук, А. Б.; Неклеса, О. П.; Пивоваров, Є. П.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС145223 Панікарова, Богдана Олександрівна. Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Панікарова Богдана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 246 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 146-165.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА410024 Панікарова, Богдана Олександрівна. Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Панікарова Богдана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА412262 Маєвська, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА435660 Менчинська, Аліна Анатоліївна. Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Менчинська Аліна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|