Пошуковий запит: (<.>U=Л955$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 106
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС51129 Величко, Людмила Александровна. Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС43591 Мордасов, Анатолий Григорьевич. Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронежский технологический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС52148сл Дмитровская, Галина Петровна. Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС54253 Рыжкова, Таисия Николаевна. Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС81107 Недобийчук, Татьяна Владимировна. Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС84009 Мінорова, Антоніна Володимирівна. Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС94205 Труфкати, Людмила Викторовна. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС91172 Науменко, Оксана Василівна. Розробка технології бактеріальних препаратів із залученням Lactobacillus casei ssp. casei для виробництва функціональних молочних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Науменко Оксана Василівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2005. - 185 арк. - арк. 132-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса; УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС92468 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2006. - 218 арк. - арк. 162-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС93241 Касьянова, Надія Олександрівна. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 139 , [59]арк.: табл. - арк. 120-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС102390 Маляренко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии кисломолочного продукта с сухим соевым молоком [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Маляренко Татьяна Владимировна ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2007. - 191 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 135-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС59213 Ющенко, Наталія Михайлівна. Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 198 л. - л. 184-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС71582 Романчук, Ірина Олегівна. Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2001. - 124 арк. - арк.102-112Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА292527 Величко, Людмила Олександрівна. Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА293544сл Дмитровська, Галина Петрівна. Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА336237 Науменко, Оксана Василівна. Розробка технології бактеріальних препаратів із залученням Lactobacillus casei ssp. casei для виробництва функціональних молочних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Науменко Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА345331 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА344513 Касьянова, Надія Олександрівна. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА346984 Труфкаті, Людмила Вікторівна. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА326520 Недобійчук, Тетяна Володимирівна. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |