Пошуковий запит: (<.>A=Романчук І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС71582 Романчук, Ірина Олегівна. Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2001. - 124 арк. - арк.102-112Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА315322 Романчук, Ірина Олегівна. Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ1293 ДСТУ 2212:2003 Молочна промисловість [Текст] ; Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять / розроб. І. Романчук [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ2859 ДСТУ 4555:2006 Маслянка суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ3047 ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-01-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ2801 ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 248-90; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ2530 ДСТУ 4503:2005 Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ2614 ДСТУ 4553:2006 Сироватка молочна згущена. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, І (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2635 ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Романчук, І. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СО33476 Інструкція щодо організації виробничого мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості [Текст] / [авт. розробки: Г. О. Єресько та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2014. - 370 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-966-669-452-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. О.; Кігель, Н. Ф.; Романчук, І. О.; Науменко, О. В.; Даниленко, С. Г.; Орлюк, Ю. Т.; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА445299 Романчук, Ірина Олегівна. Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Романчук Ірина Олегівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА448072 Романчук, Інна Федорівна. Методика визначення вологості земного покриву за даними дистанційного зондування [Текст] : автореф. дис. ... канд. геол. наук : 05.07.12 / Романчук Інна Федорівна ; НАН України, Держ. установа "Наук. центр аерокосм. досліджень Землі Ін-ту геолог. наук НАН України". - Київ, 2020. - 26 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Центр аерокосмічних досліджень Землі Інституту геологічних наук НАН України (Київ); Інститут геологічних наук (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | Р138410 Визначення поживної цінності молочних продуктів [Текст] : метод. рек. / І. О. Романчук [та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : Аграрна наука, 2021. - 46 с. : табл. - Бібліогр.: с. 46. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-511-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Романчук, Ірина Олегівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Рудакова, Тетяна Василівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|