Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (20)Наукова періодика України (55)
Пошуковий запит: (<.>A=Романчук І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС71582
Романчук, Ірина Олегівна.
Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2001. - 124 арк. - арк.102-112

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА315322
Романчук, Ірина Олегівна.
Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ1293
ДСТУ 2212:2003

Молочна промисловість [Текст] ; Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять / розроб. І. Романчук [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ2859
ДСТУ 4555:2006

Маслянка суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3047
ДСТУ 4556:2006

Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-01-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ2801
ДСТУ 4554:2006

Сир кисломолочний. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 248-90; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ2530
ДСТУ 4503:2005

Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2614
ДСТУ 4553:2006

Сироватка молочна згущена. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2635
ДСТУ 4552:2006

Сироватка молочна суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Романчук, І. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СО33476

Інструкція щодо організації виробничого мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості [Текст] / [авт. розробки: Г. О. Єресько та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2014. - 370 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-966-669-452-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. О.; Кігель, Н. Ф.; Романчук, І. О.; Науменко, О. В.; Даниленко, С. Г.; Орлюк, Ю. Т.; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА445299
Романчук, Ірина Олегівна.
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Романчук Ірина Олегівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.13 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА448072
Романчук, Інна Федорівна.
Методика визначення вологості земного покриву за даними дистанційного зондування [Текст] : автореф. дис. ... канд. геол. наук : 05.07.12 / Романчук Інна Федорівна ; НАН України, Держ. установа "Наук. центр аерокосм. досліджень Землі Ін-ту геолог. наук НАН України". - Київ, 2020. - 26 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Центр аерокосмічних досліджень Землі Інституту геологічних наук НАН України (Київ); Інститут геологічних наук (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р138410

Визначення поживної цінності молочних продуктів [Текст] : метод. рек. / І. О. Романчук [та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : Аграрна наука, 2021. - 46 с. : табл. - Бібліогр.: с. 46. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-511-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, Ірина Олегівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Рудакова, Тетяна Василівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського