Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (17)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Білько М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
РА311008
Білько, Марина Володимирівна.
Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Білько Марина Володимирівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р106981

Оптимізація технологічних процесів виноробства [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" спеціалізації "Технологія вина" для студ. денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Білько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 31 с.: рис. - Бібліогр.: с. 30

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білько, Марина Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА764927

Винний туризм [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Сисин О. В. : Абетка, 2012. - 471 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-539-129-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Опанасович; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, І. М.; Сологуб, Ю. І.; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА772951

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 478-481. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-130-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Коренькова, Галина Миколаївна; Білько, Марина Володимирівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА787253

Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом [Текст] : монографія / [І. М. Бабич та ін.] ; за заг. ред. Шияна П. Л., Басюк Д. І. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г. [вид.], 2014. - 251 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244-247 . - 300 прим. - ISBN 978-617-620-140-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осипова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Шиян, Петро Леонiдович (заг. ред.); Басюк, Дарія Іванівна (заг. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА440660
Білько, Марина Володимирівна.
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Білько Марина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.22 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС70389

В'юнище та Козинці. Істоіря сіл Переяславського краю: статті, спогади, документи [Текст] / [М. Білько та ін.] ; авт.-упоряд. Микола Чирков ; [за заг. наук. ред.: І. І. Доброскок, О. В. Колибенко] ; Громад. орг. "Старий Дніпро" [та ін.]. - Кам'янець-Подільський : Рута , 2021. - 623 с. : іл., фот. - (Затоплені села Переяславщини ; кн. 5). - 150 прим. - ISBN 978-617-8021-80-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білько, Марія; Боровик, Олексій; Бойко, Надія; Бузницька, Катерина; Вірчич (Трімпол), Анастасія; Глазунова, Галина; Вовкодав, Вікторія; Данько, Варвара; Данько, Галина; Деркач, Василь; Дяченко, Ольга; Дубняк, Олександр; Захарчук, Ніна; Кухарєва, Наталя; Князенко, Олег; Ковальська, Анелія; Куниця, Микола; Макаренко, Надія; Матвієнко, Олена; Миколаєнко (Савіцька), Марія; Михайленко, Федір; Манойло, Петро; Набок, Людмила; Огієнко, Григорій; Павлик, Наталія; Піскун, Ганна; Петрашенко (Білько), Лідія; Петрашенко, Василь; Савенко, Олена; Савенко, Василь; Солонець, Лідія; Сорокова, Софія; Тендітна, Антоніна; Ткаченко, Галина; Філоненко, Галина; Чирков, Сергій; Цьома, Василь; Цьома, Анатолій; Шпиталь, Іван; Шпиталь, Марія; Доброскок, І. І. (ред.); Колибенко, О. В. (ред.); Чирков, Микола Юхимович (авт.-упоряд.); Громадська організація "Старий Дніпро"; Національний історіко- етнографічний заповідник "Переяслав"; Університет Григорія Сковороди в Переяслові; Національна спілка краєзнавців України

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА865700

Технологія вина. Задачі і приклади [Текст] : [навч. посіб.] / М. В. Білько [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 289, [1] с. : рис., табл. - Назва на корінці : Технологія вина. - Бібліогр.: с. 283-286. - 100 прим. - ISBN 978-966-612-193-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна; Куц, Анатолій Михайлович; Бабич, Ірина Михайлівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА867592

Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Доценко, Віктор Федорович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Ірина Василівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського