Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>I=ВА595914$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА595914 Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 1999. - 337 с. - ISBN 5-7763-2311-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|