Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА302261 Дьякова, Тетяна Самойлівна. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дьякова Тетяна Самойлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА301770 Данилова, Людмила Андріївна. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА307368 Нікітіна, Жанна Валеріївна. Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Нікітіна Жанна Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА310928 Яницький, Віктор Васильович. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницький Віктор Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА309801 Янчева, Марина Олександрівна. Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА313997 Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА313917 Губаренко, Павло Сергійович. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Губаренко Павло Сергійович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА315472 Ковтонюк, Надія Леонідівна. Гігієнічна оцінка ефективності радіозахисних властивостей біологічно активних добавок та продуктів харчування, виготовлених за новими технологіями [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Ковтонюк Надія Леонідівна ; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзеєва АМН України. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України (Київ); Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА315962 Котинський, Андрій Валерійович. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : автореф. дис ... канд.техн. наук: 03.00.20 / Котинський Андрій Валерійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА313158 Пруднікова, Тетяна Іванівна. Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пруднікова Тетяна Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА320823 Невмиваний, Сергій Леонідович. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА327888 Волошин, Павло Валентинович. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА326564 Шпирко, Тетяна Василівна. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Шпирко Тетяна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА323721 Прохода, Ірина Олексіївна. Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Прохода Ірина Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА346881 Коробець, Неллі Володимирівна. Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Коробець Неллі Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА344529 Кравченко, Михайло Федорович. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА341766 Д'яконова, Анджела Костянтинівна. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Д'яконова Анджела Костянтинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА347120 Єфіменко, Олена Анатоліївна. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА361335 Пожіткова, Лілія Георгіївна. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА360377 Агаджанян, Армен Егишевич. Разработка технологии выделения и очистки аминокислот и некоторых других БАВ из ферментационных растворов [Текст] : автореф. дис... д-ра хим. наук: 03.00.14 / Агаджанян Армен Егишевич ; ЗАО "НИИ биотехнологии". - Ереван, 2008. - 50 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ЗАО "НИИ биотехнологии" (Ереван)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |