Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (25)Реферативна база даних (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА302261
Дьякова, Тетяна Самойлівна.
Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дьякова Тетяна Самойлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА301770
   Данилова, Людмила Андріївна.
Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА307368
Нікітіна, Жанна Валеріївна.
Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Нікітіна Жанна Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА310928
Яницький, Віктор Васильович.
Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницький Віктор Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА309801
   Янчева, Марина Олександрівна.
Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА313997
   Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА313917
Губаренко, Павло Сергійович.
Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Губаренко Павло Сергійович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА315472
Ковтонюк, Надія Леонідівна.
Гігієнічна оцінка ефективності радіозахисних властивостей біологічно активних добавок та продуктів харчування, виготовлених за новими технологіями [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Ковтонюк Надія Леонідівна ; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзеєва АМН України. - К., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академія медичних наук України (Київ); Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА315962
Котинський, Андрій Валерійович.
Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : автореф. дис ... канд.техн. наук: 03.00.20 / Котинський Андрій Валерійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА313158
Пруднікова, Тетяна Іванівна.
Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пруднікова Тетяна Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА320823
Невмиваний, Сергій Леонідович.
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА327888
Волошин, Павло Валентинович.
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА326564
Шпирко, Тетяна Василівна.
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Шпирко Тетяна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА323721
Прохода, Ірина Олексіївна.
Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Прохода Ірина Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА346881
Коробець, Неллі Володимирівна.
Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Коробець Неллі Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА344529
   Кравченко, Михайло Федорович.
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА341766
   Д'яконова, Анджела Костянтинівна.
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Д'яконова Анджела Костянтинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л96-3 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА347120
Єфіменко, Олена Анатоліївна.
Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА361335
Пожіткова, Лілія Георгіївна.
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА360377
Агаджанян, Армен Егишевич.
Разработка технологии выделения и очистки аминокислот и некоторых других БАВ из ферментационных растворов [Текст] : автореф. дис... д-ра хим. наук: 03.00.14 / Агаджанян Армен Егишевич ; ЗАО "НИИ биотехнологии". - Ереван, 2008. - 50 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ЗАО "НИИ биотехнологии" (Ереван)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського