Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ197215 Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)
Видання зберігається у :
|
2. | ІР9678 Ghendov-Moşanu, Aliona. Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА365876 Євлаш, Вікторія Владленівна. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 31 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА347120 Єфіменко, Олена Анатоліївна. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА360377 Агаджанян, Армен Егишевич. Разработка технологии выделения и очистки аминокислот и некоторых других БАВ из ферментационных растворов [Текст] : автореф. дис... д-ра хим. наук: 03.00.14 / Агаджанян Армен Егишевич ; ЗАО "НИИ биотехнологии". - Ереван, 2008. - 50 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ЗАО "НИИ биотехнологии" (Ереван)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА419731 Білоус, Олеся Валеріївна. Технологія стабілізації рослинних олій комплексним антиоксидантом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Білоус Олеся Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2015. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА410550 Бакіров, Мюшфік Панах огли. Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА441747 Боднар, Оксана Ігорівна. Адаптація і регуляція зовнішніми чинниками метаболізму та продукування біологічно активних речовин у Chlorella vulgaris Beij. в аквакультурі [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.04 / Боднар Оксана Ігорівна ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА418212 Вічко, Олена Іванівна. Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації "тибетський грибок" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Вічко Олена Іванівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС141040 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА406922 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС149511 Воловик, Татьяна Николаевна. Разработка технологии инкапсулирования пробиотических микроорганизмов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Воловик Татьяна Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 228 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-152.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА395005 Воловик, Тетяна Миколаївна. Розробка технології інкапсулювання пробіотичних мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Воловик Тетяна Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС81486 Волошин, Павел Валентинович. Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л. - Библиогр.: л. 165-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА327888 Волошин, Павло Валентинович. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА443062 Головко, Тетяна Миколаївна. Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА385130 Голуб, Микола Олексійович. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Голуб Микола Олексійович ; НАН України, ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". - К., 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут харчової біотехнології та геноміки (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС147491 Голубь, Николай Алексеевич. Гидролизаты из черноморских гидробионтов и возможности их применения [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.20 / Голубь Николай Алексеевич ; НАН Украины, Ин-т биологии южных морей им. А. О. Ковалевского. - Севастополь, 2011. - 170 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт биологии южных морей имени А. О. Ковалевского (Севастополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА361867 Гоцуленко, Марія Ігорівна. Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гоцуленко Марія Ігорівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС144490 Гоцуленко, Мария Игоревна. Разработка технологий функциональных ингридиентов с про- и пребиотическими свойствами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Гоцуленко Мария Игоревна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2008. - 198 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-137.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |