Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА302261 Дьякова, Тетяна Самойлівна. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дьякова Тетяна Самойлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС59254 Дьякова, Татьяна Самойловна. Товароведная оценка и исследование антиоксидантных свойств фитодобавок из лекарственного сырья и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.С.Дьякова ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 245 л. - л. 131-148Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ІВ197215 Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)
Видання зберігається у :
|
4. | РА301770 Данилова, Людмила Андріївна. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС64914 Никитина, Жанна Валериевна. Технология высоковолокнистых биологически активных добавок с антиоксидантной и липолитической активностями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Никитина Жанна Валериевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 234 л. - л. 181-197Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА307368 Нікітіна, Жанна Валеріївна. Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Нікітіна Жанна Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС64630 Янчева, Марина Александровна. Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА309801 Янчева, Марина Олександрівна. Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС69552 Корнейко, Александр Анатольевич. Разработка и исследование пищевого жиросодержащего продукта "Биовит" с использованием антиоксидантов растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Корнейко Александр Анатольевич ; Еленовский комбинат хлебопродуктов. - пос. Еленовка (Донецкая обл.), 2000. - 251 л.: рис. - Библиогр.: л. 147-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Еленовский комбинат хлебопродуктов
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВС35657 Люк, Эрих. Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА615296 Исупов, Владимир Павлович. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА310928 Яницький, Віктор Васильович. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницький Віктор Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС67423 Яницкий, Виктор Васильевич. Товароведная оценка биологически активных растительных добавок и их использование в продуктах радиозащитного действия [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницкий Виктор Васильевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 255 л. - л. 165-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС122193 з дод. Лебская, Татьяна Константиновна. Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04, 05.18.07 / Лебская Татьяна Константиновна ; Поляр. НИИ мор. рыб. хоз-ва и океанографии им. Н. М. Книповича (ПИНРО). - М., 2001. - 324 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-324. 2 кн. од. Приложение: Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря. - М., 2001. - 253 л. : табл. Шифр ДС122193 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полярный научно-исследовательский институт морского рыбного хозяйства и океанографии имени Н. М. Книповича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА618741 Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фалькович, Борис Аркадьевич; Магомедов, Газибег Омарович; Мирошникова, Татьяна Николаевна; Олейникова, Альбина Яковлевна; Лобосов, Виктор Георгиевич; Старчевая, Людмила Евгеньевна; Воронежская гос. технологическая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА315962 Котинський, Андрій Валерійович. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : автореф. дис ... канд.техн. наук: 03.00.20 / Котинський Андрій Валерійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА313997 Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА315472 Ковтонюк, Надія Леонідівна. Гігієнічна оцінка ефективності радіозахисних властивостей біологічно активних добавок та продуктів харчування, виготовлених за новими технологіями [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Ковтонюк Надія Леонідівна ; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзеєва АМН України. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України (Київ); Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА313158 Пруднікова, Тетяна Іванівна. Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пруднікова Тетяна Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА313917 Губаренко, Павло Сергійович. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Губаренко Павло Сергійович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |