Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (25)Реферативна база даних (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА302261
Дьякова, Тетяна Самойлівна.
Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дьякова Тетяна Самойлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС59254
Дьякова, Татьяна Самойловна.
Товароведная оценка и исследование антиоксидантных свойств фитодобавок из лекарственного сырья и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.С.Дьякова ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 245 л. - л. 131-148

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІВ197215

Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)

Видання зберігається у :

4.
РА301770
   Данилова, Людмила Андріївна.
Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС64914
Никитина, Жанна Валериевна.
Технология высоковолокнистых биологически активных добавок с антиоксидантной и липолитической активностями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Никитина Жанна Валериевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 234 л. - л. 181-197

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА307368
Нікітіна, Жанна Валеріївна.
Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Нікітіна Жанна Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС64630
Янчева, Марина Александровна.
Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА309801
   Янчева, Марина Олександрівна.
Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС69552
Корнейко, Александр Анатольевич.
Разработка и исследование пищевого жиросодержащего продукта "Биовит" с использованием антиоксидантов растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Корнейко Александр Анатольевич ; Еленовский комбинат хлебопродуктов. - пос. Еленовка (Донецкая обл.), 2000. - 251 л.: рис. - Библиогр.: л. 147-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Еленовский комбинат хлебопродуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВС35657
Люк, Эрих.
Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА615296
Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л981 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА310928
Яницький, Віктор Васильович.
Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницький Віктор Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС67423
Яницкий, Виктор Васильевич.
Товароведная оценка биологически активных растительных добавок и их использование в продуктах радиозащитного действия [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Яницкий Виктор Васильевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 255 л. - л. 165-186

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС122193 з дод.
Лебская, Татьяна Константиновна.
Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04, 05.18.07 / Лебская Татьяна Константиновна ; Поляр. НИИ мор. рыб. хоз-ва и океанографии им. Н. М. Книповича (ПИНРО). - М., 2001. - 324 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-324.
2 кн. од.
Приложение:
Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря. - М., 2001. - 253 л. : табл. Шифр ДС122193 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полярный научно-исследовательский институт морского рыбного хозяйства и океанографии имени Н. М. Книповича

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА618741

Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Фалькович, Борис Аркадьевич; Магомедов, Газибег Омарович; Мирошникова, Татьяна Николаевна; Олейникова, Альбина Яковлевна; Лобосов, Виктор Георгиевич; Старчевая, Людмила Евгеньевна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА315962
Котинський, Андрій Валерійович.
Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : автореф. дис ... канд.техн. наук: 03.00.20 / Котинський Андрій Валерійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА313997
   Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА315472
Ковтонюк, Надія Леонідівна.
Гігієнічна оцінка ефективності радіозахисних властивостей біологічно активних добавок та продуктів харчування, виготовлених за новими технологіями [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Ковтонюк Надія Леонідівна ; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О. М. Марзеєва АМН України. - К., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академія медичних наук України (Київ); Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА313158
Пруднікова, Тетяна Іванівна.
Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пруднікова Тетяна Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА313917
Губаренко, Павло Сергійович.
Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Губаренко Павло Сергійович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського