РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (24)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>A=Гирка О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Гирка О. І. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
3.

Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. — Львів: Растр-7, 2018
4.
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон ун-ту, 2022
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського