РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит:
(<.>A=Карпутіна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Карпутіна М
. В.
Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Романова З. М.
Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Романова З. М.
Активація процесу екстрагування пивного сусла магнітним полем
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Карпутіна М
. В.
Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 1998
5.
Романова З. М.
Вплив лазерного опромінення на активацію ферментів солоду при отриманні пивного сусла
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
6.
Мелетьєв А. Є.
Підвищення біологічної цінності та покращання смаку пива
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Карпутіна М
. В.
Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Карпутіна Д. Д.
Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту нектарний і гібриду медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 3.
9.
Карпутіна М
. В.
Нешкідливі технології у виробництві безалкогольних напоїв з натуральної рослинної сировини
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 6.
10.
Карпутіна М
. В.
Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 1.
11.
Карпутіна М
.
Безпечність і якість напоїв на основі сорго
//
Товари і ринки
. - 2022. - № 3.
12.
Тарасюк Л. А.
Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2022. - 28, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського