РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>A=Карпутіна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Карпутіна М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Романова З. М. Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Романова З. М. Активація процесу екстрагування пивного сусла магнітним полем. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Карпутіна М. В. Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 1998
5.

Романова З. М. Вплив лазерного опромінення на активацію ферментів солоду при отриманні пивного сусла. — 2010 // Харч. пром-сть.
6.

Мелетьєв А. Є. Підвищення біологічної цінності та покращання смаку пива. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Карпутіна М. В. Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Карпутіна Д. Д. Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту нектарний і гібриду медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
9.

Карпутіна М. В. Нешкідливі технології у виробництві безалкогольних напоїв з натуральної рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
10.

Карпутіна М. В. Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
11.

Карпутіна МБезпечність і якість напоїв на основі сорго // Товари і ринки. - 2022. - № 3.
12.

Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського