РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (4)Наукова періодика України (149)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пасічний В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м'ясопродуктів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Пасічний В. М. Характеристика сировини для запікання м'ясопродуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Пасічний В. М. Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Клименко М. М. Технологія м'яса та м'ясних продуктів : Підруч. — К.: Вища освіта, 2006
6.

Пасічний В. М. Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій. — 2008 // Харч. пром-сть.
7.

Пасічний В. В. Універсальна двопозиційна сонячна піч "Каскад" та методика термічної переробки відходів вольфрамового дроту // Відновлюв. енергетика. - 2009. - № 2.
8.

Паустовський О. В. Структура та властивості ЕІЛ-покривів з TiN, TiB2 і Mo на титановому сплаві ВТ22 та їх трансформація за світлотермічної обробки. — 2009 // Фіз.-хім. механіка матеріалів.
9.

Студенець В. П. Дослідницький стенд "сонячний концентратор - двигун Стірлінга" та його базові характеристики // Відновлюв. енергетика. - 2011. - № 1.
10.

Іванов С. В. Ефективність білоквмісних та безбілкових наповнювачів у технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
11.

Студенець В. П. Базові характеристики дослідницького стенду "офсетний сонячний концентратор - двигун Стірлінга" // Відновлюв. енергетика. - 2013. - № 1.
12.

Пасічний В. В. Особливості термічної переробки в сонячній печі відходів із важкого сплаву "великих" розмірів // Відновлюв. енергетика. - 2013. - № 2.
13.

Пасічний В. М. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
14.

Пасічний В. В. Вивчення можливості напрацювання в сонячній печі нанодисперсного порошку SiO2 з відходів карборунду для технологічних досліджень // Відновлюв. енергетика. - 2013. - № 3.
15.

Сич О. Є. Кераміка на основі монетиту та нанодисперсного діоксиду кремнію: структура та властивості // Порошковая металлургия. - 2015. - № 3/4.
16.

Мосіна Т. В. Дослідження корозійної стійкості ультрависокотемпературної кераміки на основі бориду цирконію під впливом концентрованого сонячного опромінення // Порошковая металлургия. - 2015. - № 3/4.
17.

Ястреба Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія. — Полтава, 2015. — 149, [1]: рис.
18.

Пасічний В. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
19.

Пасічний В. М. Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м'ясних і м'ясомістких продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
20.

Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського