РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (16)
Журнали та продовжувані видання (3)
Автореферати дисертацій (4)
Наукова періодика України (149)
Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит:
(<.>A=Пасічний В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
71
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Пасічний В
. М.
Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м'ясопродуктів
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Пасічний В
. М.
Характеристика сировини для запікання м'ясопродуктів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Пасічний В
. М.
Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
4.
Пасічний В
. М.
Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Клименко М. М.
Технологія м'яса та м'ясних продуктів
: Підруч. — К.: Вища освіта, 2006
6.
Пасічний В
. М.
Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
7.
Пасічний В
. В.
Універсальна двопозиційна сонячна піч "Каскад" та методика термічної переробки відходів вольфрамового дроту
//
Відновлюв. енергетика
. - 2009. - № 2.
8.
Паустовський О. В.
Структура та властивості ЕІЛ-покривів з TiN, TiB
2
і Mo на титановому сплаві ВТ22 та їх трансформація за світлотермічної обробки
. — 2009 //
Фіз.-хім. механіка матеріалів
.
9.
Студенець В. П.
Дослідницький стенд "сонячний концентратор - двигун Стірлінга" та його базові характеристики
//
Відновлюв. енергетика
. - 2011. - № 1.
10.
Іванов С. В.
Ефективність білоквмісних та безбілкових наповнювачів у технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 42.
11.
Студенець В. П.
Базові характеристики дослідницького стенду "офсетний сонячний концентратор - двигун Стірлінга"
//
Відновлюв. енергетика
. - 2013. - № 1.
12.
Пасічний В
. В.
Особливості термічної переробки в сонячній печі відходів із важкого сплаву "великих" розмірів
//
Відновлюв. енергетика
. - 2013. - № 2.
13.
Пасічний В
. М.
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
14.
Пасічний В
. В.
Вивчення можливості напрацювання в сонячній печі нанодисперсного порошку SiO
2
з відходів карборунду для технологічних досліджень
//
Відновлюв. енергетика
. - 2013. - № 3.
15.
Сич О. Є.
Кераміка на основі монетиту та нанодисперсного діоксиду кремнію: структура та властивості
//
Порошковая металлургия
. - 2015. - № 3/4.
16.
Мосіна Т. В.
Дослідження корозійної стійкості ультрависокотемпературної кераміки на основі бориду цирконію під впливом концентрованого сонячного опромінення
//
Порошковая металлургия
. - 2015. - № 3/4.
17.
Ястреба Ю. А.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
: монографія. — Полтава, 2015. — 149, [1]: рис.
18.
Пасічний В
. М.
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 1/6.
19.
Пасічний В
. М.
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м'ясних і м'ясомістких продуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 4.
20.
Пасічний В
. М.
Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського