РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит:
(<.>A=Сусол Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Представлено документи
з 1 до 13
1.
Технології продуктів оздоровчого харчування
: монографія. — Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023
2.
Майкова С. В.
Барна справа та мистецтво бариста
: навч. посіб. — Київ: Каравела, 2022
3.
Організація готельно-ресторанної справи
: навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти]. — Київ: Ліра-К, 2020. — 482, [1]: a-рис.
4.
Загальні технології харчових виробництв
: навч. посіб. — Львів: Ліга-Прес, 2018
5.
Сусол Н
. Ю.
Вплив комплексів антисенс-олігодезоксинуклеотидів з полімерними носіями на вміст клітинного пріона у пріон-реплікувальних органах щурів
//
Біол. студії
. - 2017. - 11, № 1.
6.
Сусол Н
.
Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства
//
Вимірюв. техніка та метрологія
: міжвід. наук.-техн. зб. - 2016. - Вип. 77.
7.
Сусол Н
. Ю.
Дія комплексів полімерних носіїв з антисенс-олігодезоксинуклеотидами на гістоструктуру пріонреплікувальних органів щурів
//
Біологія тварин
. - 2016. - 18, № 3.
8.
Сусол Н
. Я.
Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства
: навч. посіб. — Львів: Галиц. Видавн. Спілка, 2015
9.
Сусол Н
.
Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
. — 2012 //
Вимірюв. техніка та метрологія
.
10.
Столярчук П.
Моделювання системи обслуговування у повносервісних закладах ресторанного господарства
. — 2008 //
Вимірюв. техніка та метрологія
.
11.
Сусол Н
. Я.
Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
: автореф. дис... канд. техн. наук. — Л., 2008
12.
Столярчук П.
Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства
. — 2007 //
Вимірюв. техніка та метрологія
.
13.
Столярчук П. Г.
Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського