РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Трощий Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Трощий Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
2.

Пивоваров П. П. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. — Х., 2010
3.

Трощий Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці : монографія. — Х., 2010
4.

Горальчук А. Б. Аналітичне обгрунтування розробки молочних десертів. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Пивоваров П. П. Удосконалення методології експертизи поруватих харчових продуктів : монографія. — Х.: ХДУХТ, 2012
6.

Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія. — Харків, 2013
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського