РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Fang W$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Zhang YP High cycle fatique property of electron beam welded thick section of Ti - 6Al - 4V plates // Автомат. сварка. - 2019. - № 9.
2.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
3.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
4.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
5.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
6.

Fang Wang Improving the quality of soybean by-products by physical methods during its use in bakery technology. Review // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
7.

Fang Wang Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського