РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит:
(<.>A=Fang W$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Представлено документи
з 1 до 7
1.
Zhang YP
High cycle fatique property of electron beam welded thick section of Ti - 6Al - 4V plates
//
Автомат. сварка
. - 2019. - № 9.
2.
Fang W
ang
Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 4.
3.
Fang W
ang
Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
4.
Fang W
ang
Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 4.
5.
Fang W
ang
Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
6.
Fang W
ang
Improving the quality of soybean by-products by physical methods during its use in bakery technology. Review
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 3.
7.
Fang W
ang
Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського