РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л782.122/129<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Кисличенко В. С.
Аналіз якісного складу олії насіння та ліпофільної фракції з трави розторопші плямистої
. — 2004 //
Журн. орган. та фармац. хімії
.
2.
Терзієв С. Г.
Кінетика процесу екстрагування олії зі шламу кави
. — 2013 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
3.
Капетула С. М.
Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2012
4.
Терзієв С. Г.
Використання мікрохвильових технологій у процесах екстрагування олії кави
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
5.
Королюк Т. А.
Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 3.
6.
Носенко Т. Т.
Вплив попередньої ферментативної обробки насіння на склад пресової гарбузової олії
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
7.
Nosenko T.
Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 1.
8.
Relina L. I.
Fatty acid composition of oil from grain of some tetraploid wheat species
//
Biotechnologia Acta
. - 2020. - 13, № 2.
9.
Демидова А. О.
Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 1.
10.
Глуханюк А. Р.
Визначення якісних характеристик соєвої та ріпакової олії методом інфрачервоної спектроскопії
//
Chemistry, Technology and Application of Substances
. - 2021. - 4, № 1.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського