Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Бойко В. В. Установка для обработки текучих продуктов при помощи комплекса высоковольтных импульсных воздействий и результаты исследований. — 2001 // Техн. електродинаміка.
|
2. |
Сукманов В. А. Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы : Моногр. — Донецк, 2003
|
3. |
Капліна Т. В. Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів : монографія. — Полтава, 2008
|
4. |
Нога И. В. Кинетика деградации биомолекул под действием высокого давления и температуры. — 2004 // Физика и техника высоких давлений.
|
5. |
Вишневський І. М. Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування. — 2005 // Наука та інновації.
|
6. |
Юрчик Г. Мікрохвильові технології: термоелектричний вимірювач різниці температур на вході - виході калориметричного НВЧ навантаження. — 2009 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
7. |
Саєнко С. Ю. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.01.01. — Мелітополь, 2009
|
8. |
Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2004
|
9. |
Лебединець І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2003
|
10. |
Гаркуша В. Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2002
|
11. |
Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
|
12. |
Маринін А. І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
13. |
Українець А. І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 1999
|
14. |
Левченко О. В. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.09.13. — Х., 2005
|
15. |
Бабкіна І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2001
|
16. |
Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
|
17. |
Декань О. О. Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010
|
18. |
Капліна Т. В. Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
19. |
Громов С. В. Математичне моделювання процесу обробки харчових продуктів високим тиском. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
20. |
Журавков О. В. Небезпечні концентрації неорганічних елементів та їх сполук у харчових продуктах після електроконтактної обробки. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
| |