РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Бойко В. В. Установка для обработки текучих продуктов при помощи комплекса высоковольтных импульсных воздействий и результаты исследований. — 2001 // Техн. електродинаміка.
2.

Юрчик Г.  Мікрохвильові технології: термоелектричний вимірювач різниці температур на вході - виході калориметричного НВЧ навантаження. — 2009 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
3.

Українець А. І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 1999
4.

Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
5.

Капліна Т. В. Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.

Громов С. В. Математичне моделювання процесу обробки харчових продуктів високим тиском. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Соколов С. А. Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2013
8.

Капліна Т. В. Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
9.

Бабанов І. Г. Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
10.

Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
11.

Demianchuk B. Development of an intensive microwave-thermal treatment technology for heterogenic environments // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/5.
12.
Інноваційні методи обробки продовольчої сировини : [монографія]. — Дніпро: Журфонд, 2017
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського