РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (11)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л815.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Бойко В. В.
Установка для обработки текучих продуктов при помощи комплекса высоковольтных импульсных воздействий и результаты исследований
. — 2001 //
Техн. електродинаміка
.
2.
Юрчик Г.
Мікрохвильові технології: термоелектричний вимірювач різниці температур на вході - виході калориметричного НВЧ навантаження
. — 2009 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
3.
Українець А. І.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 1999
4.
Павлюк Р. Ю.
Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами
: монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
5.
Капліна Т. В.
Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів
. — 2010 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
6.
Громов С. В.
Математичне моделювання процесу обробки харчових продуктів високим тиском
. — 2010 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
7.
Соколов С. А.
Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2013
8.
Капліна Т. В.
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
9.
Бабанов І. Г.
Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
10.
Арсеньєва Л. Ю.
Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
11.
Demianchuk B.
Development of an intensive microwave-thermal treatment technology for heterogenic environments
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 1/5.
12.
Інноваційні методи обробки продовольчої сировини
: [монографія]. — Дніпро: Журфонд, 2017
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського