РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822.02<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Нетребський О. А. Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
2.

Ялпачик О. В. Визначення напруг руйнування зерна. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
3.

Kharchenko Ye. Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
4.

Богомолов А. В. К вопросу энергоемкости измельчения зерна пшеницы // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
5.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
6.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
7.

Богомолов А. В. К вопросу энергоемкости измельчения зерна пшеницы // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
8.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
9.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського