РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (7)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л861.22-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Золотарьова Л. А.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
2.
Артамонова М. В.
Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
3.
Туз Н. Ф.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
4.
Євлаш В. В.
Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
5.
Лисенко О. Л.
Збагачення желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 6.
6.
Гордиенко Л. В.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей
: Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
7.
Гордиенко Л. В.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей
: Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
8.
Гордиенко Л. В.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей
: Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
9.
Гордиенко Л. В.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей
: Дис...канд.техн.наук:05.18.01. — О., 1993
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського