РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.06<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Чагаровский В. П. Исследование биологической активности заквасок прямого внесения компании "Христиан Хансен", используемых в производстве кисломолочных продуктов. — 2003 // Мікробіол. журн.
2.

Романчук І. О. Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — К., 2001
3.

Потемська О. І. Розробка ротаційної антифагової системи для виробництва ряжанки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
4.

Бугера І. Заквашувальні композиції на основі мезофільних молочнокислих бактерій для простокваші // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
5.

Кігель Н. Ф. Властивості заквашувальної культури Старт // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 2.
6.

Ересько Г. А. Новый заквасочный препарат в производстве йогурта // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 9.
7.

Романчук И. О. Повышение выживаемости бактериальных культур в процессе производства лиофилизированных препаратов // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 11.
8.

Кігель Н. Ф. Критерії відбору заквашувальних культур // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 2.
9.

Васильєва Н. І. Відбір штамів біфідобактерій для збагачення функціональних кисломолочних продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 11.
10.

Goranov B. Molecular-genetic identification of Lactobacillus strains, isolated from homemade yoghurt // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
11.

Ткаченко Н. А. Заквашувальні композиції бактерій для технологій кисломолочних продуктів дитячого харчування // Мікробіологія і біотехнологія. - 2016. - № 1.
12.

Cartasev A. Identification, characterization and industrial utilization of autochthonous strains of Streptococcus thermophilus isolated from Moldavian raw milk and dairy products of spontaneous fermentation // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3.
13.

Мерзлов С. В. Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосану // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2019. - Вип. 20, N 1.
14.

Вовкогон А. Г. Порівняльна характеристика нативної і іммобілізованої на модифікованому пектині закваски для йогурту за різного часу і умов зберігання // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 3.
15.

Челябієва В. Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
16.

Писків С. І. Вплив природного сквашування сирого молока та заквасочних культур при виготовленні йогурту і сметани на процес денітрифікації // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
17.

Вовкогон А. Г. Теоретичне та практичне обґрунтування розробки біотехнологій іммобілізації клітин заквасок для кисломолочних напоїв : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.20. — Біла Церква, 2020
18.
Біотехнології багатокомпонентних заквашувальних препаратів та кисломолочних продуктів : монографія. — Київ: Компринт, 2021
19.

Потемська О. І. Розробка біотехнологій багатокомпонентних заквашувальних препаратів для виробництва кисломолочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2021
20.

Науменко О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського