Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Dubinina A. Stabilization of the natural color of sweet pepper (Capsicum annuum L.) during its processing // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
|
2. |
Карпенко Л. К. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1996
|
3. |
Саламатіна С. Є. Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2009
|
4. |
Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
5. |
Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
|
6. |
Кузнецова К. Д. Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
|
7. |
Рейад Шамхі Алі Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
|
8. |
Баля Л. В. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
|
9. |
Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2002
|
10. |
Костецька К. В. Хіміко-технологічна оцінка сировини при зберіганні та виготовленні овочевих консервів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2014. — 20, [1]: a-рис.
|
11. |
Орлова Н. Харчова цінність консервів із кабачків та аличі // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
|