РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Бурдо О. Г. Экстрагирование в системе "кофе - вода" : монография. — О., 2007
2.

Гузьова І. О. Гідродинаміка фільтраційного сушіння кавової сировини для екстрагування жиру. — 2001 // Хім. пром-сть України.
3.

Ряшко Г. М. Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2006
4.

Терзієв С. Г. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Ружицька Н. В. Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
6.

Макієвська Т. Л. Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
7.

Атаманюк В. М. Гідродинаміка сушіння кавового шламу // Хім. пром-сть України. - 2016. - № 2.
8.

Oyeyemi S. D. Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
9.

Терзієв С. Г. Дослідження гідравлічних і масообмінних процесів при мікрохвильовому екстрагуванні кави // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
10.

Івчук Н. П. Обгрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
11.

Федорова Д. Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
12.

Burdo O. Development of power-efficient and environmentally safe coffee product technologies // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/11.
13.

Іванов Є. І. Функціональний напій із солодової сировини як замінник натуральної кави // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
14.

Сич Н. В. Вивчення впливу параметрів гідротермальної карбонізації кавового шламу на порувату структуру та сорбційні властивості гідровугілля // Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології : зб. наук. пр. - 2022. - 20, вип. 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського