РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (32)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л984$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
14
Представлено документи
з 1 до 14
1.
Бурдо О. Г.
Экстрагирование в системе "кофе - вода"
: монография. — О., 2007
2.
Гузьова І. О.
Гідродинаміка фільтраційного сушіння кавової сировини для екстрагування жиру
. — 2001 //
Хім. пром-сть України
.
3.
Ряшко Г. М.
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2006
4.
Терзієв С. Г.
Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання
. — 2011 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
5.
Ружицька Н. В.
Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
6.
Макієвська Т. Л.
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
7.
Атаманюк В. М.
Гідродинаміка сушіння кавового шламу
//
Хім. пром-сть України
. - 2016. - № 2.
8.
Oyeyemi S. D.
Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
9.
Терзієв С. Г.
Дослідження гідравлічних і масообмінних процесів при мікрохвильовому екстрагуванні кави
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
10.
Івчук Н. П.
Обгрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2018. - Вип. 194.
11.
Федорова Д.
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 2.
12.
Burdo O.
Development of power-efficient and environmentally safe coffee product technologies
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 1/11.
13.
Іванов Є. І.
Функціональний напій із солодової сировини як замінник натуральної кави
//
Харч. пром-сть
. - 2021. - № 29.
14.
Сич Н. В.
Вивчення впливу параметрів гідротермальної карбонізації кавового шламу на порувату структуру та сорбційні властивості гідровугілля
//
Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології
: зб. наук. пр. - 2022. - 20, вип. 1.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського