Пошуковий запит: (<.>U=Л997$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Декуша Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2009
|
2. |
Ромашко О. В. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2004
|
3. |
Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підручник. — Донецьк, 2010
|
4. |
Бензель Л. В. Лекарственные пищевые растения : учеб. пособие. — К.: Медицина, 2010
|
5. |
Подденежна О. В. Особливості культурологічної проблематики в літературі російської еміграції III хвилі (на матеріалі книги П. Вайля і О. Геніса "Російська кухня у вигнанні"). — 2012 // Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Філол. науки.
|
6. |
Матлай Л. Кулінарна дипломатія як різновид публічної дипломатії: нові підходи та концепції // Humanitarian Vision. - 2015. - 1, № 2.
|
7. |
Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Напрям: Культурологія : наук. зб. - 2017. - Вип. 25.
|
8. |
Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму // Наук. вісн. Полісся. - 2019. - № 1.
|
9. |
Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму // Наук. вісн. Полісся. - 2019. - № 1.
|
10. | Колекція найсмачніших страв : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
|
11. | Мої фірмові страви : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
|
12. | Смаколики моєї сім'ї : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
|
13. | Смаколики нашої родини : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
|
14. | Улюблені страви : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
|
15. | Кулінарна етнологія : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології". — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020
|
16. |
Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник. — Львів: ЛТЕУ, 2022
|