РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=П212.1-264.13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Колупаєв Ю. Є. Активні форми кисню як посередники в індукуванні теплостійкості проростків пшениці саліциловою кислотою. — 2007 // Физиология и биохимия культур. растений.
2.

Карпець Ю. В. Значення окиснювального стресу в індукуванні теплостійкості проростків пшениці короткочасною дією сублетальної температури. — 2008 // Физиология и биохимия культур. растений.
3.

Карпец Ю. В. Активность и термостабильность антиоксидантных ферментов корней проростков пшеницы после воздействия экзогенного пероксида водорода. — 2009 // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія.
4.

Обозный А. И. Активность аскорбатпероксидазы и содержание аскорбиновой кислоты в проростках пшеницы при закаливающих и повреждающих тепловом и осмотическом воздействиях // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2012. - Вип. 3.
5.

Ястреб Т. О. Влияние ароматических и янтарной кислот на активность супероксиддисмутазы и содержание пролина в проростках пшеницы в условиях солевого стресса // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2012. - Вип. 3.
6.

Обозный А. И. Динамика активности антиоксидантных ферментов при кросс-адаптации проростков пшеницы к гипертермии и осмотическому шоку // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2012. - Вип. 2.
7.

Гарайда О. Активність супероксиддисмутази та вміст пероксиду водню у проростках за дії саліцилової кислоти і фітопатогену // Біол. студії. - 2010. - 4, № 3.
8.

Корецька Н. І. Вплив метаболітів бактерій роду Rhodococcus на ростові показники проростків пшениці // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2013. - № 761.
9.

Астафурова Т. П. Особенности концентрационной зависимости развития проростков пшеницы в водных дисперсных системах наночастиц платины // Физиология растений и генетика. - 2013. - 45, № 6.
10.

Карпець Ю. В. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування // Доп. НАН України. - 2008. - № 12.
11.

Косаківська І. В. Вплив гіпо- і гіпертермії на активність ліпоксигенази, вміст пігментів і розчинних білків у проростках пшениці сорту Ятрань 60 // Физиология растений и генетика. - 2014. - 46, № 3.
12.

Карпец Ю. В. Участие оксида азота в развитии теплоустойчивости проростков пшеницы, индуцированной кратковременным прогревом // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2014. - Вип. 1.
13.

Вайнер А. А. Экзогенный пролин угнетает повышение активности антиоксидантных ферментов проростков пшеницы, вызываемое закаливающим прогревом // Вісн. Харк. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2014. - Вип. 1.
14.

Бацманова Л. М. Активність супероксиддисмутази та каталази в листках проростків озимої пшениці за дії екзогенного пероксиду водню // Укр. біохім. журн.. - 2008. - 80, № 6.
15.

Качмар Б. Ростові параметри та вміст проліну і триптофану в проростках пшениці Triticum aestivum L. за дії саліцилової кислоти і іонів кадмію // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2010. - Вип. 52.
16.

Косаківська І. В. Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 // Физиология растений и генетика. - 2014. - 46, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського