РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (67)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Marinova D. China and changing food trends: a sustainability transition perspective // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
2.

Renee B. Kim Determinants of consumers' attitude towards food risk messages // Актуал. проблеми економіки. - 2013. - № 1.
3.

Erkan Erdil Economic growth and physical/human capital complementarity with nutritional level // Актуал. проблеми економіки. - 2010. - № 2.
4.
Healthy nutrition - the healthy nation! : collective monogr. — Kharkiv: Publ. House I. Ivanchenka, 2020
5.

Solomianiuk N. Relation of qualitative and quantitive levels of availability and adequacy of food in determing the level of food safety // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
6.

N. I. Uche Social dimensions of genetics and their implications for uptake of genetically modified foods and new food technologies in society // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
7.

Sineglazov V. M. System for detecting and analyzing textual information of product composition // Electronics and Control Systems. - 2021. - № 2.
8.

Мусієнко Г. О. Їжа як об'єкт залежності: (огляд). — 2009 // Укр. терапевт. журн.
9.

Іващенко К. Ю. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
10.

Скопенко Н. С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
11.

Антюшко Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
12.

Чаплінський Ю. П. Використання онтологокерованої системної оптимізації при розв'язанні задач безпеки продуктів харчування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
13.

Козярін І. П. Вплив антиаліментарних чинників їжі на здоров'я людини // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2013. - Вип. 22, кн. 4.
14.

Черенков В. М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук. — К., 2008
15.

Олійник Д.  До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні. — 2009 // Економіка України.
16.

Хоменко І. М. Дослідження стану забезпечення населення радіоактивно чистими продуктами харчування в зонах аварійних викидів Чорнобильської АЕС. — 2012 // Мед. перспективи.
17.

Онул Н. М. Еколого-гігієнічна оцінка вмісту цинку в системі "грунт - атмосферне повітря - харчові продукти" в умовах промислового регіону // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2015. - Вип. 24, кн. 3.
18.

Кундєєва Г. О. Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2019
19.

Чекман І. С. "Зелені" нанотехнології й нанопродукти: досягнення та перспективи досліджень. — 2011 // Наука та інновації.
20.

Мотузка Ю. Класифікація продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського