Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Marinova D. China and changing food trends: a sustainability transition perspective // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
2. |
Renee B. Kim Determinants of consumers' attitude towards food risk messages // Актуал. проблеми економіки. - 2013. - № 1.
|
3. |
Erkan Erdil Economic growth and physical/human capital complementarity with nutritional level // Актуал. проблеми економіки. - 2010. - № 2.
|
4. | Healthy nutrition - the healthy nation! : collective monogr. — Kharkiv: Publ. House I. Ivanchenka, 2020
|
5. |
Solomianiuk N. Relation of qualitative and quantitive levels of availability and adequacy of food in determing the level of food safety // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
|
6. |
N. I. Uche Social dimensions of genetics and their implications for uptake of genetically modified foods and new food technologies in society // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
|
7. |
Sineglazov V. M. System for detecting and analyzing textual information of product composition // Electronics and Control Systems. - 2021. - № 2.
|
8. |
Мусієнко Г. О. Їжа як об'єкт залежності: (огляд). — 2009 // Укр. терапевт. журн.
|
9. |
Іващенко К. Ю. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
10. |
Скопенко Н. С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
|
11. |
Антюшко Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
|
12. |
Чаплінський Ю. П. Використання онтологокерованої системної оптимізації при розв'язанні задач безпеки продуктів харчування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
|
13. |
Козярін І. П. Вплив антиаліментарних чинників їжі на здоров'я людини // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2013. - Вип. 22, кн. 4.
|
14. |
Черенков В. М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук. — К., 2008
|
15. |
Олійник Д. До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні. — 2009 // Економіка України.
|
16. |
Хоменко І. М. Дослідження стану забезпечення населення радіоактивно чистими продуктами харчування в зонах аварійних викидів Чорнобильської АЕС. — 2012 // Мед. перспективи.
|
17. |
Онул Н. М. Еколого-гігієнічна оцінка вмісту цинку в системі "грунт - атмосферне повітря - харчові продукти" в умовах промислового регіону // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2015. - Вип. 24, кн. 3.
|
18. |
Кундєєва Г. О. Забезпечення продовольчої безпеки за еко-соціо-економічною моделлю суспільного розвитку : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2019
|
19. |
Чекман І. С. "Зелені" нанотехнології й нанопродукти: досягнення та перспективи досліджень. — 2011 // Наука та інновації.
|
20. |
Мотузка Ю. Класифікація продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
|
| |