РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1870)Журнали та продовжувані видання (835)Автореферати дисертацій (349)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1920
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Рябченко О. Д. Акціонування підприємств харчової промисловості в Україні. — Х.: Основа, 1997
2.

Рябченко О. Д. Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості. — Х.: Основа, 1998
3.

Пєтухова О. М. Аналіз діяльності підприємств компанії "Укрпиво". — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
4.

Русин К. О. Аналіз світового ринку м'яса та перспективи його розвитку в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
5.

Лебединська О. Ю. Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність). — К., 2000
6.

Поплавський В. Г. Бурякоцукровий підкомплекс України: стан, проблеми, перспективи. — Л., 2001
7.

Павловська М. О. Вдосконалення відтворення основних виробничих фондів у зернопереробній промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Голяш І. Д. Використання аналізу беззбитковості для планування обсягів виробництва на плодоовочевоконсервних підприємствах. — Хмельницький, 2000 // Вісн. Технол. ун-ту Поділля. Екон. науки.
9.

Рыбинцев В. А. Виноград и вино Украины: история, государство, рынок. — К., 1998
10.

Топольник В.  До питання застосування методів кваліметрії при впровадженні систем якості на підприємствах харчування. — 1999 // Торгівля і ринок України.
11.

Ковальчук І. В. Економічна оцінка основних методичних положень нової амортизаційної політики в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
12.

Заїнчківський А. О. Економічне становище підприємств ЗАТ "Укркондитер" у післяприватизаційний період. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
13.

Мостенська Т. Л. Економічний механізм функціонування молочної промисловості України. — К.: УДУХТ, 2001
14.

Рябченко О. Д. Економічні і фінансові основи акціонування. — Х.: Основа, 1997
15.

Кириченко О. М. Експортний потенціал харчової промисловості України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
16.

Дейнеко Л. В. Ефективність розвитку харчової промисловості в регіоні. — К., 1998
17.

Александров В. Т. Зерновий та хлібопродуктовий товарообіг в Україні : Енцикл. довід. — К.: АртЕк, 2000
18.

Кириченко О.  К проблеме развития пищевой промышленности. — 2000 // Экономика Украины.
19.

Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
20.

Аржевітін С. М. Концентрація виробництва і малий бізнес в харчовій промисловості. — К.: ГРОТ, 1999
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського