РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Бочковський А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2010
2.

Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 4.
3.

Гавриленко О. С. Мікробіологічний контроль м'ясних та м'ясорослинних консервів // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 4.
4.

Гащук О. І. Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського