Пошуковий запит: (<.>A=Іващенко К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Іващенко К. В. Структура політичної системи Чехословаччини та її вплив на діяльність українських емігрантських політичних партій між двома світовими війнами. — К.: Знання, 1999
|
2. |
Іващенко К. Новий етап співпраці українських та російських соціологів: вивчення національно-громадянських ідентичностей і толерантності. — 2005 // Соціол.: теорія, методи, маркетинг.
|
3. |
Головаха Е. И. Национально-гражданские идентичности и толерантность. Опыт России и Украины в период трансформации. — К.: Фолиант, 2007 - (Великие соц. трансформации).
|
4. |
Панькова О. Страйковий рух в Україні: тенденції та особливості. — 2006 // Соціол.: теорія, методи, маркетинг.
|
5. |
Іващенко К. В. Українські емігрантські політичні партії в I Чехословацькій республіці : Автореф. дис... канд. іст. наук : 07.00.02. — Донецьк, 1999
|
6. |
Іващенко К. Педагогічний зміст поняття «важкі діти» в радянській педагогіці (20-30 роки ХХ століття) // Іст.-пед. альм.. - 2011. - Вип. 1.
|
7. |
Іващенко К. Педагогічна система А. Макаренка: досвід організації дитячого самоврядування // Іст.-пед. альм.. - 2011. - Вип. 2.
|
8. |
Іващенко К. В. Виховання "важких" дітей у педагогічних системах С. Т. Шацького та А. С. Макаренка : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.01. — Переяслав-Хмельницький, 2012
|
9. |
Іващенко К. В. Організація навчально-виховного процесу в дитячих закладах А.С. Макаренка та С.Т. Шацького // Вісн. Житомир. держ. ун-ту ім. І. Франка. - 2007. - Вип. 36.
|
10. |
Іващенко К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2015
|
11. |
Албул І. В. Актуальні проблеми теорії та практики соціальної роботи : монографія. — Умань: Жовтий О. О., 2015
|
12. |
Стоянова Л. О. Деякі аспекти актуалізації систем менеджменту якості і безпечності харчових продуктів до вимог нових версій міжнародних стандартів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
|
13. | Мікробіологічний контроль консервного виробництва : [навч. посіб.]. — Вид. 2-е. — Одеса: ОДАБА, 2017
|
14. |
Іващенко К. Ю. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
15. | Мікробіологічний контроль консервного виробництва : [навч. посіб.]. — Вид. 2-uе. — Одеса: ОДАБА, 2017
|
16. | Комплексні вимірювальні інструменти в соціологічних дослідженнях: розроблення, адаптація, обґрунтування достовірності : [монографія]. — Київ: Ін-т соціології НАН України, 2022
|