РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Наукова періодика України (23)
Пошуковий запит: (<.>A=Камінська С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Мезенцев А. О. Віддалені результати хірургічного лікування лійкоподібної деформації грудної клітини. — 2008 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
2.

Камінська С. В. Соціально-психологічні чинники професійної маргінальності випускників вищих навчальних закладів : автореф. дис. ... канд. психол. наук : 19.00.05. — Сєвєродонецьк, 2016
3.

Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
4.

Камінська С. В. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
5.

Сімахіна Г. О. Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
6.

Сімахіна Г. О. Стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
7.

Сімахіна Г. О. Управління безпекою швидкозамороженої плодово-ягідної продукції на етапах її життєвого циклу // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
8.

Сімахіна Г. О. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
9.

Камінська С. В. Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
10.

Сімахіна Г. О. Біологічно активні природні сполуки у життєзабезпеченні організму людини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
11.
Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях : монографія. — Київ: Сталь, 2022
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського