РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (62)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Погожих М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Погожих М. І. Фізика і фізичні методи дослідження сировини та матеріалів : навч. посіб. — Х., 2008
2.

Погожих М. І. Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Погожих М. І. Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2002
4.

Гринченко О. О. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою : монографія. — Х., 2010
5.

Погожих М. І. Фізичні основи обробки сировини : навч. посіб. — Х., 2011
6.

Погожих М. І. Внутрішні чинники процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів ЗТП-сушіння. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
7.

Малафєєв М. Т. Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
8.

Погожих М. І. Методика визначення середніх значень кінетичних залежностей. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Погожих М. І. Методика дослідження стану вологи в капілярно-пористих колоїдних тілах методом ЕПР-спінових міток. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
10.

Погожих М. І. Функція розподілення потужності дисипативних структур всередині ФЄ під час ЗТП-сушіння. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
11.

Погожих М. І. Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
12.

Погожих М. І. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки продуктів // Наук. вісн. ХДМІ. - 2011. - № 2.
13.

Погожих М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти // Наука та інновації. - 2013. - № 4.
14.

Погожих М. І. Наукове обгрунтування використання фізичних методів для ідентифікації культивованих грибів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 2/11.
15.

Погожих М. І. Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
16.

Янчева М. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
17.

Погожих М. І. Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
18.

Погожих М. І. Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : монографія. — Харків, 2014
19.

Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
20.

Погожих М. І. Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського