РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (17)
Пошуковий запит: (<.>A=Романченко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Романченко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності експортної продукції виробничого призначення з урахуванням капіталовкладень споживача. — 2004 // Соц.-екон. дослідж. в перехід. період.
2.

Романченко Н. М. Змінення просторової будови і реакційної здатності цукрози під впливом електростатичного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Пан Л. В. Вплив культури на рівень економічної свободи і міжнародну комерційну діяльність. — 2008 // Наук. зап. НаУКМА. Сер. Екон. науки.
4.

Романченко Н. В. Методи обгрунтування рішень у менеджменті зовнішньоекономічної діяльності. — 2007 // Наук. зап. НаУКМА. Сер. Екон. науки.
5.

Романченко Н. В. Методичні основи оцінки ефективності виробництва в структурних підрозділах підприємства (на прикладі машинобудівництва) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01. — Д., 2000
6.

Гусятинська Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру-сирцю. — 2011 // Харч. пром-сть.
7.

Романченко Н. М. Вплив електростатичного поля на електронну і просторову будову сахарози. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Ткачук Р. А. Дослідження тепловіддачі і розробка випарних апаратів із застосуванням в них струменевої генерації рідини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
9.

Гусятинська Н. А. Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
10.

Романченко Н. В. Міфологічні мотиви весільної драми українців Правобережного Полісся : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.01.07. — К., 2013
11.

Романченко Н. М. Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2012
12.
Маркетинговий менеджмент : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за освіт.-проф. програмою магістра зі спец. "Маркетинг". — Київ: ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2014 — N 20140403.
13.

Баюра В. І. Закупівля: маркетинговий підхід : навч. посіб. — Київ: Вид. дім "Києво-Могилян. акад.", 2015 — N 20150610.
14.

Романченко Н. М. Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
15.

Костін В. Б. Шляхи зниження витрат повітря при транспортуванні пет-пляшок // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
16.

Романченко Н. М. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського