РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.122/129<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Кисличенко В. С. Аналіз якісного складу олії насіння та ліпофільної фракції з трави розторопші плямистої. — 2004 // Журн. орган. та фармац. хімії.
2.

Терзієв С. Г. Кінетика процесу екстрагування олії зі шламу кави. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
3.

Капетула С. М. Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2012
4.

Терзієв С. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах екстрагування олії кави // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
5.

Королюк Т. А. Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
6.

Носенко Т. Т. Вплив попередньої ферментативної обробки насіння на склад пресової гарбузової олії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
7.

Nosenko T. Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
8.

Relina L. I. Fatty acid composition of oil from grain of some tetraploid wheat species // Biotechnologia Acta. - 2020. - 13, № 2.
9.

Демидова А. О. Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
10.

Глуханюк А. Р. Визначення якісних характеристик соєвої та ріпакової олії методом інфрачервоної спектроскопії // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2021. - 4, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського