РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Смоляр В. І. Харчова експертиза : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Здоров'я, 2005
2.

Дорощук В. О. Контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — К.: Наук. світ, 2009
3.

Черевко О. І. Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Суми: Ун-т. кн., 2012
4.

Ромоданова В. О. Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. — К., 2012
5.

Гаврилін П. М. Експертиза та контроль якості продуктів харчування : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина". — Д., 2012
6.

Володарчик Р. П. Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — Чернівці: Рута, 2015
7.

Слободнюк Р. Є. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. — Київ: Кондор, 2018
8.
Контроль якості та безпечності харчових продуктів : навч. посіб. для студентів спец. 181 ''Харчові технології'' ВНЗ. — Львів: Левада, 2018
9.
Інструментальні методи аналізу харчової продукції : навч. метод. посіб. — Чернівці: ЧНУ: Рута, 2020
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського