РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти. — К.: Наук. думка, 2000
2.

Невмитий В. О. Формальна модель автоматизованого організаційно-технологічного управління хлібопекарним виробництвом. — 2003 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
3.

Шаруда С. С. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 2009
4.

Маноха Л. Ю. Розробка підсистеми оптимізації річного графіка планово-попереджувальних ремонтних робіт хлібопекарського підприємства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
5.

Швед С. М. Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
6.

Швед С. М. Автоматизоване управління виробництвом хліба з підсистемою оперативної корекції технологічних режимів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — К., 2013
7.

Черевко О. І. . — Харків, 2013
8.

Шаруда С. С. Імітаційне дослідження системи управління технологічними процесами хлібозаводу // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 3.
9.
Хлібопекарське виробництво. — Київ: Компринт, 2015
10.

Козирський В. В. Використання нечітких мереж Петрі для формування навчальних вибірок синтезу нейронних мереж // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
11.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
12.

Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
13.

Паньков Д. В. Створення онтології хлібопекарського виробництва у програмі Protege // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
14.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
15.

Паньков Д. В. Автоматизоване управління технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі методів кваліметрії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — Київ, 2018
16.

Велика О. Т. Дослідження силових параметрів технологічного процесу різання хлібобулочних виробів // Автоматизація вироб. процесів у машинобуд. та приладобудуванні : Укр. міжвід. наук.-техн. зб. - 2021. - Вип. 55.
17.

Ліманська Н. В. Удосконалення процесу планування ремонтно-профілактичних робіт // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського