РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л837.2-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Представлено документи
з 1 до 13
1.
Кордзая Н.
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
. — 2012 //
Товари і ринки
.
2.
Цуканова О. С.
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
3.
Кучерук З. І.
Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба
: монографія. — Харків, 2014
4.
Medvid I.
Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 4.
5.
Михонік Л. А.
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
6.
Бортнічук О. В.
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 6.
7.
Dotsenko V.
Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 1/11.
8.
Буяльська Н.
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 2.
9.
Biletska Y.
Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
10.
Буяльська Н.
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 2.
11.
Biletska Y.
Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
12.
Дробот В. І.
Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2019. - № 26.
13.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
. — Харків, 2021
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського