РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Кордзая Н.  Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
2.

Цуканова О. С. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
3.

Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія. — Харків, 2014
4.

Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
5.

Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
6.

Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
7.

Dotsenko V. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
8.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
9.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
10.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
11.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
12.

Дробот В. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
13.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського