Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Запаренко Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | В355343/1 Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013 . Ч. 1 : Математичні аспекти створення систем харчування / [О. І. Черевко та ін.] ; за заг. ред. проф. Ж. А. Крутового. - 2013. - 185 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-315-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Крутовий, Жорж Андрійович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА425609 Запаренко, Ганна Володимирівна. Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запаренко Ганна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В355343/2 Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013 . Ч. 2 : Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / [О. І. Черевко та ін.] ; за ред. проф. Ж. А. Крутового. - 2015. - 441 с. : табл. - Бібліогр.: с. 381-390. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-388-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Крутовий, Жорж Андрійович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|