Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)Наукова періодика України (40)
Пошуковий запит: (<.>A=Запаренко Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
В355343/1
Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013 .
Ч. 1 : Математичні аспекти створення систем харчування / [О. І. Черевко та ін.] ; за заг. ред. проф. Ж. А. Крутового. - 2013. - 185 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-315-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Крутовий, Жорж Андрійович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА425609
Запаренко, Ганна Володимирівна.
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запаренко Ганна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В355343/2
Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013 .
Ч. 2 : Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / [О. І. Черевко та ін.] ; за ред. проф. Ж. А. Крутового. - 2015. - 441 с. : табл. - Бібліогр.: с. 381-390. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-388-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Крутовий, Жорж Андрійович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського