До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


Боряк Г. В. Діяльність Комісії для вироблення законопроекту про заснування УАН та її роль у створенні Академії (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 14 листопада 2018 р.)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0002856


Тип реcурсу:
 Стаття  
  

Назва(и):
ДІЯЛЬНІСТЬ КОМІСІЇ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ ЗАКОНОПРОЕКТУ ПРО ЗАСНУВАННЯ УАН ТА ЇЇ РОЛЬ У СТВОРЕННІ АКАДЕМІЇ (СТЕНОГРАМА НАУКОВОЇ ДОПОВІДІ НА ЗАСІДАННІ ПРЕЗИДІЇ НАН УКРАЇНИ 14 ЛИСТОПАДА 2018 Р.)
Автор(и):
БОРЯК Геннадій Володимирович
Дата(и):2019
ISBN:
DOI:


Розглянуто історію створення та науково-організаційній роботі Комісії для вироблення законопроекту про заснування Української академії наук, діяльність якої мала надзвичайно важливе значення для окреслення концепції і правових засад УАН, її організаційної структури, становлення Академії як провідного наукового центру держави.

Опис документа:

Боряк, Генадій Володимирович. Діяльність Комісії для вироблення законопроекту про заснування УАН та її роль у створенні Академії (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 14 листопада 2018 р.) / Г. В. Боряк // Вісник Національної академії наук України. – 2019. – № 1. – C. 55-63. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0002856


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського