До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


 Українознавчі студії американського книгознавця й бібліотекознавця Едварда Касинця (до 50-річчя наукової та популяризаторської діяльності) (2023)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004693

Колекція: Бібліотечна справа України
Тип реcурсу:
 Книга  Каталог, Довідник
  

Назва(и):
УКРАЇНОЗНАВЧІ СТУДІЇ АМЕРИКАНСЬКОГО КНИГОЗНАВЦЯ Й БІБЛІОТЕКОЗНАВЦЯ ЕДВАРДА КАСИНЦЯ (ДО 50-РІЧЧЯ НАУКОВОЇ ТА ПОПУЛЯРИЗАТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ)
Editors:
ШПИЛЬОВА Людмила
КОВАЛЬЧУК Галина Іванівна
Дата(и):2023
ISBN:
DOI:

Біобібліографічний покажчик підготовлений до 50-річчя українознавчих студій в галузі книгознавства, бібліотечної справи та бібліографії відомого американського бібліотекаря, дослідника,популяризатора слов’янської книги, запрошеного дослідника Інституту Гувера Стенфордського університету Едварда Касинця. Видання містить науковий нарис про Е. Касинця, хронологічний покажчик його українознавчих публікацій, деяких виставок і заходів, уяких він брав активну участь, перелік подяк йому від дослідників у виданнях, а також вибірковий покажчик публікацій про нього.

Адресовано насамперед українським книгознавцям, бібліографам,бібліотекознавцям, українознавцям.


Опис документа:

Українознавчі студії американського книгознавця й бібліотекознавця Едварда Касинця (до 50-річчя наукової та популяризаторської діяльності) : біобібліографічний покажчик / уклад.: Л. Шпильова, Г. І. Ковальчук. – Київ: НБУВ, 2023. – 67 с. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004693


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського