Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000690542<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Вітряк О. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3. - С. 90-99. - Бібліогр.: 21 назв. - укp.Досліджено й науково обгрунтовано доцільність використання в технології ферментованих напоїв на основі культури мікроорганізмів Medusomyces gisevii V пряно-ароматичної сировини, багатої на біологічно активні речовини. Вивчено вплив на тривалість бродіння та органолептичні властивості готового напою водних екстрактів м'яти, меліси, лофанту й солодки. Встановлено технологічні параметри приготування ферментованих напоїв на основі культури мікроорганізмів Medusomyces gisevii V з використанням раціональної кількості зазначених водних екстрактів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л883
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|