Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ТЕХНОЛОГІЯ$<.>+<.>K=ВИРОБНИЦТВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 84
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Запитує: Добра (09.12.2010) Тема запиту: Видавничо - поліграфічні технології |
Ключові слова: ^Видавничо - поліграфічні технології -- поліграфія -- технологія друкарства -- видавнича справа Видання є в НБУВ: Ж72515 Інноваційна діяльність у видавничо-поліграфічній галузі України / Я.В. Котляревський, О.В. Мельников, Н.І. Передерієнко // Технологія і техніка друкарства: зб. наук. пр. — 2009. — N 1/2. — С. 72-79, Ж70428 Комп'ютерні технології друкарства: Зб. наук. пр. N 5 / Ред.: С.М. Гунько; Укр. акад. друкарства. — Л., 2000. — 401 с. — укp., ВА717190 Обладнання видавничо-поліграфічного виробництва: конспект лекцій / О.І. Пушкар, Є.М. Грабовський, С.І. Дмітрієв; Харк. нац. екон. ун-т. — Х., 2007. — 95 с. — укp., ВА676194 Системний аналіз та оптимізація параметрів книжкових видань: Моногр. / Б.В. Дурняк, І.В. Піх, В.М. Сеньківський. — Л.: Укр. акад. друкарства, 2006. — 197 с. , Р113020 Поліграфічні матеріали і видавничо-поліграфічні технології [Текст] : метод. вказівки до викон. самост. та контр. робіт / уклад. А. І. Степанець, Т. А. Роїк ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К. : НТУУ "КПІ", 2007. - 24 с., ВА640641 Ярема, Степан Михайлович. Видавничі поліграфічні технології та обладнання [Текст] : (Загальний курс): Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за спец. "Видавнича справа та редагування" і "Технологія розроблення, виготовлення та оформлення пакувань" / С. М. Ярема ; Відкритий Міжнародний ун-т розвитку людини "Україна". - К. : Університет "Україна", 2003. - 320 с Поліграфія та видавнича справа на сучасному етапі , СОВРЕМЕННЫЕ ТЕНДЕНЦИИ В СОЗДАНИИ И ИСПОЛЬЗОВАНИИ БУМАГИ ДЛЯ ОФСЕТНОЙ И ЦИФРОВОЙ ПЕЧАТИ, ПОЛІГРАФІЯ І ВИДАВНИЧА СПРАВА, Способи друку та їхнє використання*, Сучасний стан і системні засади функціонування видавничої справи України в умовах глобалізації та кризи, Комп’ютерні технології друкарства
|
| 2. |
Запитує: Деньга (22.12.2010) Тема запиту: виробництво барвників |
Ключові слова: БАРВНИКИ -- ВИРОБНИЦТВО Видання є в НБУВ: РА353371 Коваленко, Наталія Олександрівна. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с., Ж21854 Несимметричные полиметиновые красители / А.Я. Ильченко // Укр. хим. журн. — 2005. — 71, N 7-8. — С. 103-107. , ДС56620 Силин, Алексей Витальевич. Синтез и спектральные исследования дихромофорных красителей кумаринового ряда [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.03 / Силин Алексей Витальевич ; Харьковский гос. ун-т. - Х., 1998. - 108 с., СТ355 ДСТУ 3845-99. Барвники натуральні харчові: Технічні умови. — На заміну ОСТ 18-405-83; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. — К. : Держстандарт України, 1999. — ІІІ, 13с., РА374200 Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. Розроблення технології виробнийтво натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування, ПРОИЗВОДСТВО И ПРИМЕНЕНИЕ КИСЛОТНЫХ МЕТАЛЛОСОДЕРЖАЩИХ КРАСИТЕЛЕЙ КАК ТОКСИКОЛОГО ГИГИЕНИЧЕСКАЯ ПРОБЛЕМА, Технология изготовления лазерных красителей, Барвники
|
| 3. |
Запитує: Добра (12.01.2011) Тема запиту: Виноградарсько-виноробний комплекс України |
Ключові слова: Виноградарство -- Переробка винограду -- Виробництво винограду Видання є в НБУВ: Ж14378 Ампелоекологічна оцінка територій та перспективи розвитку виноградарства в Україні / В.В. Власов // Вісн. аграр. науки. — 2007. — N 1. — С. 30-32 , РА329861 Державне регулювання розвитку виноградарства та виноробства в Україні: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Ю.В. Тінтулов; НАН України. Ін-т екон. прогнозування. — К., 2004. — 19 с., РА357870 Ефективність виробничо-господарської діяльності підприємств виноградо-виноробного підкомплексу і шляхи її підвищення: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Н.Ю. Анісімова; Півд. філ. "Крим. агротехнол. ун-т" Нац. аграр. ун-ту. — Сімф., 2008. — 20 с., Ж69879 Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 23. Економіка / Ред.: А.І. Українець. — К., 2007. — 155 с. , РА336342 Основні напрями підвищення економічної ефективності функціонування виноградарсько-виноробного підкомплексу регіону: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Н.В. Сілецька; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. — Миколаїв, 2005. — 20 с., Ж28324 Стан садівництва і виноградарства в Україні на 2000 р. і пропозиції щодо відродження виноробного виробництва / О.М. Литовченко, С.Т. Тюрін // Садівництво: Міжвід. темат. наук. зб. — 1999. — Вип. 49. — С. 138-146. , Ж69225 . Таврійський науковий вісник. Вип. 30 / Ред.: В.О. Ушкаренко; УААН. Навч.-наук.-вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". — Херсон, 2004. — 335 с , Ж69683 Щодо стратегії формування ринку й ефективної реалізації виноробної продукції / О.М. Гаркуша // Зб. наук. пр. НаУКМА. (Миколаїв. філ.). Економіка. — Т. 9 — С. 70-72., ВА601949 Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство): Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Є.П. Шольц-Куліков, В.О. Русаков, В.А. Домарецький, В.О. Фуркевич; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 92 с., Ж14378 Ефективність виноградно-виноробного підкомплексу Закарпаття / О.Б. Левицький // Вісн. аграр. науки. — 2007. — N 2. — С. 75-78. , ВА679609 Ефективність функціонування виноградарсько-виноробного підкомплексу: Моногр. / Л.О. Мармуль, Н.В. Сілецька. — К.: ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2006. — 200 с., Ж14378 Місце вин України на європейському ринку / В.О. Загоруйко // Вісн. аграр. науки. — 2004. — N 12. — С. 53-55., Ж14378 Наукове забезпечення виноробної галузі України / А.М. Авідзба // Вісн. аграр. науки. — 2006. — N N 12 (спец. вип.). — С. 48-52. , Ж14378 Підготовка виноробної галузі до вступу України у СОТ / А.М. Авідзба, В.О. Загоруйко, І.Г. Матчина, Д.Б. Волинкіна // Вісн. аграр. науки. — 2006. — N 11. — С. 5-10., Ж69879 Проблеми функціонування каналів розподілу продукції підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу АПК України / М.Б. Джумурат // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 23. — С. 16-18, ВА621102 Формування ефективного виноградарсько-виноробного підкомплексу АПК України / О.М. Гаркуша; Миколаїв. держ. аграр. акад. — Миколаїв, 2001. — 282 с. НЕОБХІДНІСТЬ СТАБІЛІЗАЦІЇ ТА ФОРМУВАННЯ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ВИНОГРАДАРСЬКО - ВИНОРОБНОГО ПІДКОМПЛЕКСУ, СОВРЕМЕННЫЕ ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ МИРОВОГО РЫНКА ВИНА В КОНТЕКСТЕ ВХОЖДЕНИЯ В НЕГО УКРАИНСКИХ ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ, ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУРИНКУ ВИНОГРАДУ, Національний інститут винограду і вина "Магарач" Української академії аграрних наук, КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВИНОГРАДАРСЬКО-ВИНОРОБНИХ ГОСПОДАРСТВ, СЕВАСТОПОЛЬСКОЕ ВИНОГРАДАРСТВО И РЕФОРМИРОВАНИЕ АГРОПРОМЫШЛЕННОГО КОМПЛЕКСА, Переробка винограду та виробництво виноматеріалів у 2009 році, АНАЛИЗ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ИНВЕСТИЦИЙ НАПРАВЛЕННЫХ НА ЗАКЛАДКУ ВИНОГРАДНИКА В СИМФЕРОПОЛЬСКОМ РАЙОНЕ АРК, АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ВИНОГРАДАРСТВА ТА ВИНОРОБСТВА, Виноградарство, Переробка винограду та виробництво виноматеріалів у 2009 році, Переробка винограду на шампанських віноматеріали
|
| 4. |
Запитує: Добра (13.01.2011) Тема запиту: Пектин. Виробництво пектину. |
Ключові слова: Пектин -- Виробництво пектину Видання є в НБУВ: ВА693219 Донченко Людмила Владимировна, Фирсов Георгий Георгиевич. Пектин: основные свойства и применение: монография. — М. : ДеЛи принт, 2007. — 275с., ВА624877 Ильина Ирина Анатольевна. Научные основы технологии модифицированных пектинов. — Краснодар, 2001. — 311 с. : рис. — Библиогр.: с. 284-307., ВА598017 Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін / Київський держ. торговельно- економічний ун-т / М.І. Пересічний (заг.кер.розробкою). — К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. — 270с., Р79806 Пектин і пектинопродукти: Бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій / Н.В. Плотникова (уклад.), О.Б. Реуцька (уклад.). — К., 1996. — 30с., СТ4619 ДСТУ 6088:2009. Пектин. Технічні умови. — Вид. офіц. — К. : Держспоживстандарт України, 2009. — ІІІ, 27с. — (Національний стандарт України). — Бібліогр.: с.26-27., Ж29432 Мікроструктура водних розчинів пектину / Т.О. Рашевська, І.С. Гулий, А.І. Українець // Харч. пром-сть. — 2004. — N 3. — С. 20-22, Ж28852/б. Накопичення пектинових речовин у плодах і листках нектарина у процесі вегетації / Г. Корнільєв, В. Єжов // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол. — 2010. — Вип. 52. — С. 172-178. , Ж69879 Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення пектину з біохімічно підготовленої сировини / О.В. Кушнір, І.О. Крапивницька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 24. — С. 56-57., Ж14162 Оптимизация тепломассообменных условий получения биополимеров пектина лечебно-оздоровительного назначения / Б.Н. Процышин, Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов // Пром. теплотехника. — 2009. — 31, N 6. — С. 85-94. , Ж14162 Особенности тепломассообменной обработки несушеного пектиносодержащего сырья / Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов, Н.Д. Буцкий, П.В. Гордиенко // Пром. теплотехника. — 2001. — 23, N 6. — С. 77-80, Ж69879 Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні / О.М. Яцунь // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій. — 1999. — N 5. — С. 103-104. , ВА717407 Теоретичні основи технології харчових виробництв: текст лекцій / Г.Є. Поліщук; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 106 с, Ж29126/маш. . Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини / О.Ф. Луговський, І.М. Берник // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобудування. — 2010. — Вип. 58. — С. 82-86., Ж14162 Энергоэкономное бесспиртовое производство биополимеров пектиновых веществ / Р.Ш. Вайнберг, Б.Н. Процышин, С.А. Богданов, В.И. Грабошникова // Пром. теплотехника. — 2010. — 32, N 1. — С. 71-81. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, Информации по пектинам, ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА АПРОБАЦІЯ МЕТОДИКИ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНУ З ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОК, Механізована лінія для виготорвлення пектиновмісних паст лікувально-профілактичного призначення, Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину, СПОСІБ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУ З ВІДХОДІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, НАКОПИЧЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ І ЛИСТКАХ НЕКТАРИНА У ПРОЦЕСІ ВЕГЕТАЦІЇ, ПОРОШОК ІЗ ХУРМИ – ПРОДУКТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, Пектиновые вещества, Безвідходні технології
|
| 5. |
Запитує: Добра (24.01.2011) Тема запиту: Виробництво свинини в Україні |
Ключові слова: Виробництво свинини -- Свинокомплекс Видання є в НБУВ: ВА651470 Виробництво та переробка свинини у домашньому господарстві [Текст] : наук.-практ. посібник / В. С. Лінник [та ін.] ; УААН, Інститут тваринництва. - Х. : [б.в.], 2003. - 123 с., ВА722367 Бірта, Габріелла Олександрівна. Свинарство [Текст] : монографія / Г. О. Бірта ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра товарознавства та експертизи продовольчих товарів. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 176 с, В348650/Вип. 8 Племінне свинарство Сумщини: історія та сучасність [Текст] / УААН, Державна наукова сільськогосподарська бібліотека, Полтавська держ. аграрна академія. - Полтава., ВА639541 Свинарство і технологія виробництва свинини [Текст] : підручник для підгот. фахівців у агр. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації із спец. "Зооінженерія" / В. І. Герасимов [та ін.] ; ред. В. І. Герасимов. - 2. вид., доп. і перероб. - Х. : Еспада, 2003. - 446 с, Ж14378 Виробництво беконної свинини на Полтавщині / В.М. Нагаєвич // Вісн. аграр. науки. — 2006 — N 1. — С. 68-71., РА333268 Економічна ефективність крупнотоварного виробництва свинини: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Т.М. Одінцова; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. — Х., 2004. — 20 с. , Ж69944 До історії розвитку свинарства в Україні / В.М. Нагаєвич // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 1999. — N 1. — С. 31-34. , Ж14378 Економічний стан виробництва та реалізації свинини в Україні / С.І. Михайлов // Вісн. аграр. науки. — 2000. — N 6. — С. 69-71., Ж69836 Ефективність виробництва свинини у сільськогосподарських формуваннях / Т.В. Алексійчук // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. — 2001. — Вип. 44. — С. 218-220. , ВА712264 М'ясні генотипи свиней південного регіону України: монографія / В.С. Топіха, Р.О. Трибрат, С.І. Луговий, О.А. Коваль, В.Я. Лихач, В.А. Волков. — Миколаїв, 2008. — 350 с. , Ж70535 Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького = Scientific Messenger of Lviv National Academy of Veterinary Medicine named after S.Z.Gzhytskyj. Т. 6 (N 4), ч. 1 / Ред.: Р.Й. Кравців. — Л., 2004. — 114 с., Ж69596 Новітні технології в свинарстві - сучасний стан і перспективи: міжнар. наук.-практ. конф., 2007 р., Харків / Ред.: В.О. Головко. — Х.: Золоті сторінки, 2007. — 198 с, Ж69944 Продуктивність і забійні якості свиней у разі згодовування кормів, збагачених БВК "Мультигейн" / В.Л. Марченко // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 2000. — N 3. — С. 35-39. , ВА722382 Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напрямами продуктивності: монографія / Г.О. Бірта; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України, каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. — Полтава, 2006. — 265 с., Ж69944 Стан галузі свинарства та аналіз внутрішньої державної політики ринку свинини в Україні / В.І. Топіха // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2005. — N 1. — С. 62-64. Економічна ефективність виробництва свинини на промисловій основі, ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА В ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Економічні аспекти виробництва продукції свинарства в господарствах населення, ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА ТА ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ, ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ ГАЛУЗІ СВИНАРСТВА, ПРОГНОЗУВАННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ, Стратегічні аспекти ведення галузі свинарства у кризовий період, ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПРОМИСЛОВОГО СВИНАРСТВА, Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції “СЕЛЕКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СВИНАРСТВА В РІЗНИХ РЕГІОНАХ СВІТУ”, СТАН ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СВИНИНИ В УКРАЇНІ, Виробництво свинини в Україні: стан та перспективи розвитку, Актуальне інтерв’ю, Економічна ефективність виробництва свинини на підприємствах Черкаської області, Виробництво свинини на промисловій основі
|
| 6. |
Запитує: Ляна (15.04.2011) Тема запиту: Курсова робота на тему "Технологія отримання пектинових речовин" |
| 7. |
Запитує: Михайло (18.04.2011) Тема запиту: Шукаю курсову (теорію).Визначення кошторису виробництва на плановий період |
Ключові слова: кошторис витрат -- плановий період
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні джерела: Видання є в НБУВ: ВА628908 Цал-Цалко, Юзеф Сигізмундович. Витрати підприємства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. екон. спец. / Ю. С. Цал-Цалко. - Житомир : ЖІТІ, 2002. - 647 с. - Основний фонд, ВА592293 Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. для студ. екон. спец. вузів / В.С. Каретнікова. — Х., 1999. — 265 с, Ж16378 Основні напрями бюджетного реформування та проблеми складання і внесення змін до кошторису доходів і видатків бюджетної установи / О.І. Жданенко // Економіка пром-сті. — 2003. — N 2. — С. 169-173., ВА570063 Типове положення про склад витрат обігу та порядок їх планування і розподілу в торговельній діяльності [Текст]. - К. : ЦСП "Компас", 1996. - 72 с. - Основний фонд, ВА665599 Федулова, Любов Іванівна. Актуальні проблеми менеджменту в Україні [Текст] / Л. І. Федулова ; НАН України, Інститут економічного прогнозування. - К. : Фенікс, 2005. - 320 с. - Основний фонд ПРОЦЕС ПЛАНУВАННЯ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У КОРПОРАЦІЇ, Складання зведеного кошторису витрат на виробництво та планової (нормативної) калькуляції , ФОРМУВАННЯ КОШТОРИСІВ ПІДРОЗДІЛІВ
|
| 8. |
Запитує: Наталія Олександрівна (18.07.2011) Тема запиту: Конкурентне середовище фармацевтичних підприємств по виробництву вітамінної продукції, для розробки маркетингової стратегії на Київському вітамінному заводі. |
Примітка: в часності, як що є рейтинги підприємств по виробництву вітамінної продукції за 2009-2010 роки. Ключові слова: фармацевтичні підприємства -- виробництво вітамінної продукції -- Київський вітамінний завод
Добрий день! Скористайтесь наступними матеріалами, можливо вони стануть Вам у нагоді. Видання є в НБУВ: В342330/Ч. 1 Мнушко, Зоя Миколаївна Менеджмент та маркетинг у фармації [Текст] : підручник для студ. фармац. вузів та фармац. фак. мед. вузів ІІІ-ІV рівнів акредитації / З. М. Мнушко, Н. М. Діхтярьова ; ред. З. М. Мнушко. - Х. : Основа, 1998 . Ч. 1 : Менеджмент у фармації. - [Б. м.] : [б.в.], 1998. - 255 с., В342330/Ч. 2 Мнушко, Зоя Миколаївна Менеджмент та маркетинг у фармації [Текст] : підручник для студ. фармац. вузів та фармац. фак. мед. вузів ІІІ-ІV рівнів акредитації / З. М. Мнушко, Н. М. Діхтярьова ; ред. З. М. Мнушко. - Х. : Основа, 1998 . Ч. 2 : Маркетинг у фармації. - Х. : Основа : Вид-во УкрФА, 1999. - 287 с., Р87971 Богачова, Людмила Василівна. Хіміко- фармацевтична промисловість України: аналіз стану і прогнозна оцінка розвитку [Текст] / Л. В. Богачова, Н. В. Тарасова ; НАН України, Рада по вивченню продуктивних сил України. - К. : [б.в.], 1999. - 39 с. -, ВС41323 Досягнення та перспективи розвитку фармацевтичної галузі України [Текст] : матеріали VІ Національного з'їзду фармацевтів України, 28-30 вересня 2005р., м.Харків / ред. кол. В. П. Черних [та ін.] ; Національний фармацевтичний ун-т. - Х. : НФаУ, 2005. - 1008 с., ВА702769 Мех, О. А. Інноваційно-соціальні аспекти розвитку фармацевтичної галузі України [Текст] / О. А. Мех ; НАН України, Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.Доброва. - К. : [б.в.], 2008. - 408 c. - Універсальний підсобний фонд, ВА717940 Богачова, Людмила Василівна. Фарміндустрія України: підсумки, проблеми і стратегія розвитку [Текст] : монографія / Л. В. Богачова ; НАН України, Рада по вивченню продуктивних сил України. - К. : [б.в.], 2006. - 243 с - Основний фонд, Р115711 Оцінка привабливості сегменту ринку лікарських препаратів при формуванні товарного асортименту фармацевтичного підприємства [Текст] : метод. рек. / Нац. фармац. ун-т, ПК "Фармація" МОЗ та АМН України ; уклад.: д-р фармац. наук, проф. Слободянюк М. М., Жадько С. В. - Х. : [б.в.], 2008. - 28 с - Основний фонд ДЕРЖАВНЕ ВТРУЧАННЯ В ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО РИНКУ УКРАЇНИ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОЗДАТНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ, УПРАВЛІННЯ, ЕКОНОМІКА ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ В ФАРМАЦІЇ, ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ, Аналіз ринку полівітамінних препаратів для використання в офтальмології, «Київському Вітамінному Заводу» вручено сертифікати ISO 9001 : 2000, Конкурентоспроможність підприємства в системі маркетингу: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 [Електронний ресурс] / Р.В. Камишніков; Київ. нац. екон. ун-т ім. В.Гетьмана. — К., 2006. — 18 с. — укp., Фармацевтична промисловість України
|
| 9. |
Запитує: Юлія (03.10.2011) Тема запиту: Добрий день! Необхідні результати наукових досліджень з теми "Оцінка економічних результатів виробництва(діяльності)" |
Примітка: автореферати дисертацій, наукові монографії, статті Ключові слова: економіка -- оцінка економічних результатів
Добрий день! Перегляньте наступні джерела. Видання є в НБУВ: РА382349 Калініченко, Олена Всеволодівна. Оцінка економічних результатів залізорудного виробництва з урахуванням впливу геомеханічних ризиків [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Калініченко Олена Всеволодівна ; Криворіз. техн. ун-т. - Кривий Ріг, 2011. - 20 с. : рис., РА378627 Байстрюченко, Наталія Олегівна. Вплив динаміки структури капіталу на фінансово-економічні результати діяльності підприємства [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Байстрюченко Наталія Олегівна ; Сум. держ. ун-т. - Суми, 2011. - 21 с Оцінка фінансово-економічного стану підприємства, Оцінка економічних результатів діяльності гірничо-збагачувальних підприємств: Автореф. дис... канд. екон. наук / Н.М. Кругла; Криворіз. техн. ун-т. — Кривий Ріг, 2005. — 20 с. — укp., Особливості оцінки економічних результатів діяльності підприємств за наявності штучної економії витрат, ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА , МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ЦУКРОБУРЯКОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
|
| 10. |
Запитує: Олександр (17.11.2011) Тема запиту: Доброго дня! Я планую організувати лінію фасування меду. Скажіть, у Вас є література, яка б могла мені допомогти, а саме: технологія фасування меду, виробниче обладнання, організація виробництва... Дякую! |
Ключові слова: мед -- технологія -- виробництво -- фасування -- бджільництво
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали: Видання є в НБУВ: Ж14378 Місце України у світовому виробництві меду / С.А. Чехов // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 3. — С. 84. - (Розглянуто світовий ринок меду, зокрема, його виробництво, експорт та імпорт, визначено місце України на ньому, розглянуто особливості виходу вітчизняних виробників продукції бджільництва на даний ринок.), ВА598792 Мaтеріали ХІІ Міжнародного конгресу Федерації бджолярських організацій країн Центральної і Східної Європи - АПІСЛАВІЇ, (Київ, 14 - 17 трав. 1998 р.) / Ред.: П.І. Прокопович; УААН. Ін-т бджільництва ім. П.І.Прокоповича. — К., 1999. — 262 с. - (Розглянуто актуальні проблеми біології, утримання та розведення медоносної бджоли, профілактики і лікування хвороб бджіл (аскосферозу, нозематозу). Наведено результати досліджень у галузі технології виробництва, переробки, сертифікації та стандартизації продуктів бджільництва, зокрема, розглянуто різні способи одержання маточного молочка, сортові особливості амінокислотного складу меду, специфічний спосіб визначення істинності бджолиної отрути тощо.), Ж69225 Перспектива виробництва вітчизняних продуктів харчування / Л.Д. Білошкуренко, А.О. Попова // Тавр. наук. вісн. — 1999. — Вип. 11, ч. 2. — С. 119-121. , ВА695015 Хвороби бджіл та основи бджільництва: навч. посіб. / О.Є. Галатюк. — Житомир: Полісся, 2006. — 278 с. - Висвітлено технологію ведення бджільництва та клініко-епізотологічні, лабораторні методи діагностики та засоби профілактики хвороб у бджіл. Охарактеризовано анатомію, фізіологію, породи та районування бджіл, бджолину сім'ю, раціональні методи підвищення продуктивності пасік, промислову технологію виробництва меду, квіткового пилку, прополісу, бджолиної отрути та маточного молочка.), ВА 514973 Технология производства и переработки продуктов пчеловодства: Сб. науч. тр./ НИИ пчеловодства; Отв. ред. Ю.Н. Кирьянов.- Рыбное, 1989.- 147 с., ВА639084 Настольная книга пчеловода [Текст] / Н. А. Тихомирова. - Х. : Фолио ; Х. : Единорог, 2003. - 511 с. - Основний фонд, ВА561669 Филиппов, Петр Иванович. Природы дар бесценный [Текст] : мед и другие продукты пчеловодства в питании и медицине / П. И. Филиппов, А. Г. Бутов. - Ставрополь : Кн. изд-во, 1991. - 158 с., ВА634671 Продукты пчеловодства: 1200 полезных советов [Текст] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 192 с. - Основний фонд, СТ2827 Мед натуральний. Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Боднарчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19792-87; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 21 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21. - Основний фонд, СТ3459 Мед із фітодобавками. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Основний фонд, Старков В.Е. Как опредилить качество меда. , Ряховский В.И. Мед, воск, прополис. , ВА 556597 Кривцов, Николай Иванович, Лебедев, Вячеслав Иванович. Получение и использование продуктов пчеловодства.- М.: Нива России, 1993.- 285 с., Аганин, Анатолий Васильевич. Мед и его исследование. Стратегічні аспекти управління підприємством- виробником меду., О таре для хранения меда
|
| 11. |
Запитує: Марина (17.11.2011) Тема запиту: Характеристика вантажних автомобілів, а саме самоскидів німецького виробництва |
Ключові слова: транспорт -- вантажні автомобілі -- самоскиди -- Німеччина
Добрий день! На жаль, інформації з Вашої теми небагато. Пропонуємо Вашій увазі наступні сайти і літературу: Видання є в НБУВ: ВА582043 Системні методи та інформаційна технологія вдосконалення експлуатаційних властивостей автомобілів- самоскидів [Текст] : учбовий посібник для студ. 7.090215 (1505), 7.090214 (1504)6 7.092304 (1206), 7.100401 (2401)6 7.050208 (0711) / В. Є. Канарчук [та ін.] ; Інститут системних досліджень освіти, Український транспортний ун-т. - К. : [б.в.], 1997. - 240 с., ВА675680 Эксплуатация карьерных самосвалов с гидромеханической трансмиссией / А.Н. Егоров, Н.В. Каранкевич, Г.И. Павленко, Ю.А. Монастырский, В.М. Денис. — Х.: Золотые страницы, 2006. — 295 с. - (Рассмотрены вопросы устройства и технического обслуживания карьерных самосвалов с гидромеханической трансмиссией грузоподъемностью от 30-ти до 55-ти тонн, производства РУПП "БелАЗ". Приведены общие сведения об открытых горных работах и карьерном автомобильном транспорте. Описаны различные виды двигателей и их систем, принцип действия гидромеханической и карданной передачи. Рассмотрено устройство ведущего моста. Показаны особенности конструкции ходовой части и рулевого управления, опрокидывающего механизма, описана рабочая тормозная система самосвалов серий 7 540, 7 547, 7 548, 7 555. Расмотрены возможные неисправности в тормозных системах и способы их устранения. Описано общее устройство системы пожаротушения и электрооборудование карьерных самосвалов, установлена периодичность их технического обслуживания, приведены правила безопасности труда, производственной санитарии и пожарной безопасности.), ВА731644 Общий курс транспорта: учеб. пособие / В.Э. Парунакян, М.В. Хара. — 2-е изд. перераб. и доп. — Мариуполь: Рената, 2010. — 224 с. - (Проанализировано государственное значение транспорта и раскрыты основы транспортного процесса. Освещены эволюция, этапы развития и общая характеристика современного транспорта, его функции в сфере материального производства, сущность и особенности процесса транспортирования. Приведены общие сведения о транспортной системе Украины, технических средствах, технологии и организации работы транспорта, международных перевозках грузов. Рассмотрены вопросы образования транспортных потоков и планирования перевозок. Внимание уделено железнодорожному, автомобильному, морскому, трубопроводному и промышленному транспорту.) Автомобільний транспорт, Шарнірно-Зчленовані Самоскиди Для Будівельних і відкритих гірничих роботах, Сверхтяжелый карьерный самосвал Liebherr T 282 B, Немецкие грузовики Henschel, Самоскид, Самосвал, Найбільші автомобілі – самоскиди, Liebher, Гусеничные мини-самосвалы из Германии
|
| 12. |
Запитує: Марина (21.11.2011) Тема запиту: самоскиди (німецького виробництва) MAN TGA призначення, технічна характеристика |
| 13. |
Запитує: Олександр (28.11.2011) Тема запиту: Доброго дня. Я планую відкрити виробництво мінеральних вод. Чи є у Вас методична літертура, в якій можна знайти, які потрібно документи щодо створення виробництва, послідовність дій ... Дякую! |
Ключові слова: виробництво -- мінеральні води -- документи
Добрий день! На жаль, інформації з Вашої теми небагато. Деяка інформація міститься у наступних джерелах: Видання є в НБУВ: СТ2573 ДСТУ 878:2006. Води мінеральні природні фасовані. Загальні технічні умови / О... Нікіпелова (розроб.). — Офіц. вид — К. : Держспоживстандарт України, 2006. — ІІІ, 14с. — (Національний стандарт України)., ВА642023 Збуржинський Владислав Францевич. Виробництво пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод в Україні: стратегія ефективності економічного зростання / НАН України; Рада по вивченню продуктивних сил України / П.П. Борщевський (відп.ред.). — К. : Науковий світ, 2002. — 197с., СТ4923 Мінеральні та питні води, розлиті в полімерні пляшки марки ПЕФТ. Метод визначення діоксиду вуглецю [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)., ВА744697 Україна. Закони. Водний кодекс України [Текст]. - Кодекс України про надра. - Лісовий кодекс України. - Повітряний кодекс України : станом на 1 верес. 2011 р. : відповідають офіц. тексту. - Х. : Право, 2011. - 248 с. Підприємства щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод Державні санітарні правила та норми ДсанПіН 4.4.4.065-00 , З А К О Н У К Р А Ї Н И Про питну воду та питне водопостачання , Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, Розмиті береги мінеральних річок. Аналіз нормативної документації, яка регламентує виробництво фасованих мінеральних вод, Проект нормативно-технічного забезпечення виробництва лікувально-столової мінеральної води
|
| 14. |
Запитує: Ірина (05.12.2011) Тема запиту: Допоможіть знайти: Причини, завдання та форми суспільно-політичного курсу в Україні у складі Росії в 1-й половині 19 ст. Основні напрямки зовнішньоекономічної незалежності. Поясніть поняття: війна, феодальний спосіб виробництва, депортація геноцид національна самосвідомість. Дякую. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: Україна -- Росія -- XIX ст. -- війна -- феодальний спосіб виробництва -- депортація -- геноцид -- національна самосвідомість
Ознайомтеся з наданою інформацією: Видання є в НБУВ: ВС31414 Грицак, Ярослав Й. Нарис історії України: Формування модерної української нації ХІХ-ХХ століття [Текст] : навч. посібник для учнів гуманітарних гімназій, ліцеїв, студ. іст. фак. вищ. навч. закладів, вчителів / Я. Й. Грицак. - К. : Генеза, 1996. - 360 с., ВА604245 . Історія України від найдавніших часів і до 2000 року: Навч. посіб. / Л.І. Кормич, В.В. Багацький; Одес. нац. юрид. акад. — Х.: Одіссей, 2000. — 479 с., Р103114 Історія України ХІХ - початку ХХ ст.: проблеми і вирішення: Навч. метод. посіб. / П.П. Овдієнко, О.В. Крупенко; Ніж. держ. пед. ун-т ім. М.Гоголя. — Ніжин, 2004. — 48 с. - (Розглянуто питання українських земель у першій половині XIX - на початку XX ст. Проаналізовано проблеми системних реформ в Російській та Австро-Угорській імперіях, пореформеної модернізації українського суспільства. Висвітлено особливості формування багатопартійності в пореформеному українському суспільстві та української національної державності у 1917 - 1919 рр. Розкрито деякі аспекти утвердження радянсько-комуністичного режиму в Україні.), ВА701294 Історія України ХІХ - початку ХХ ст.: навч. посіб / П.П. Овдієнко, М.В. Потапенко; Ніжин. держ. ун-т ім. М.Гоголя. — Ніжин, 2008. — 197 с - (Розглянуто ключові проблеми історії України XIX - початку XX ст. Розкрито сутність модернізаційних процесів в українському суспільстві. Наведено інформацію про особливості російської імперської політики на українських землях, процеси розкладу феодальної соціально-економічної системи Наддніпрянщини й особливості територіального розміщення народонаселення західноукраїнських земель у першій половині XIX ст., селянську реформу 1861 р., створення режиму Директорії УНР.), Ж69521 Південна Україна XVIII - XIX століття: Зап. н.-д. лаб. історії Півд. України Запоріз. держ. ун-ту. Вип. 7 / Ред.: А.В. Бойко; Запоріз. наук. т-во ім. Я.Новицького, Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського НАН України - Запоріз. від-ня, Сх. ін-т українознав. ім. Ковальських - Запоріз. філ. — Запоріжжя: РА "Тандем-У", 2003. — 343 с. — укp. - (Висвітлено історію Південної України XVIII ст. на підставі даних Архіву зовнішньої політики Російської Імперії. Описано адміністративно-територіальний устрій Катеринославського намісництва (1783 - 1791 рр.). Проаналізовано взаємовпливи у культурі та побуті українців та представників інших національностей Придунайських земель XVIII - ХХ ст. Описано риси традиційно-побутової культури козацького військового населення ХІХ ст., трансформації у традиційній культурі болгарського населення Північного Приазов'я другої половини ХІХ ст.) УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ ПІД ВЛАДОЮ РОСІЙСЬКОЇ ТА АВСТРІЙСЬКОЇ ІМПЕРІЙ (КІНЕЦЬ XVIII - ПОЧАТОК XX СТ.), Зміни територіально- адміністративного устрою Волині у кінці XVIII- на початку XIX ст., Політичний статус Наддніпрянської України та її населення у складі Росії, Україна в складі Російської імперії в першій половині XIX ст. Стан українських земель., ШЛЯХТА ПРАВОБЕРЕЖНОЇ УКРАЇНИ: ВІД ІНКОРПОРАЦІЇ ДО ДЕКЛАСАЦІЇ (1793–1845), ПРАВОВЕ СТАНОВИЩЕ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ НА ПРАВОБЕРЕЖНІЙ УКРАЇНІ (I ПОЛОВИНА XIX ст.), ШКІЛЬНА ПОЛІТИКАЩОДО ТРУДОВОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ НАРОДНИХ УЧИЛИЩ У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ (ХІХ СТОЛІТТЯ), Війна, Депортація, Геноцид, Національна самосвідомість, Феодальний спосіб виробництва
|
| 15. |
Запитує: Ірина (22.12.2011) Тема запиту: Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: виготовлення плавлених сирів -- харчові технології -- продуктовий розрахунок -- ковбасні сири
Добрий день! На Ваш запит пропонуємо: Видання є в НБУВ: РА333335 Бовкун, Алла Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с., Ж14378 Єресько Г.О., Гуляєв-Зайцев Вісник аграрної науки. - 2001.-№9.- С.62-64.С.С., Бовкун А.О. Фізико-хімічні процесі виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру, Ж28338 Харчова і переробна промисловість - 2002 - №9.-С.22-23. Бовкун А.О. Високоякісні плавлені сири, Ж69944 Вдосконалення технології і розробка нормативної документації на виробництво м'яких сирів / Г.М. Ножечкіна // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2010. — N 1. — С. 67-71.(На базі аналізу одержаних результатів досліджень складу та якості молока у східному регіоні лісостепової природнокліматичної зони України підібрано й перевірено за виробничих умов раціональні технологічні операції для усунення окремих вад та поліпшення сиропридатності молока; експериментально визначено середньомісячні розрахункові коефіцієнти й спрощено методику розрахунку нормалізації; розраховано сезонні норми втрат і витрат сировини. Це дозволило вдосконалити традиційні технології м'яких сичужних сирів Камамбер і Брі й розробити нормативну документацію ТУ У 15.5-20025019-002:2009 "Сири м'які". Вдосконалені технології м'яких сирів впроваджено у виробництво.), Ж14378 Використання зернових наповнювачів при виробництві сиркових виробів / Л.А. Млечко, Т.В. Пічкур // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 6 . — С. 71-73. , Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії / Ред.: Б.Д. Семак. — Л., 2008. — 190 с.( Розглянуто питання виробництва екологічно чистих харчових продуктів в Україні. Проаналізовано шляхи та напрями покращення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі, асортименту плавлених сирів, кавових напоїв, мармеладу. ), ВА578615 Молочна справа: Підруч. для студ. і викл. вузів / Р.Й. Кравців, В.І. Хоменко, Я.Ю. Островський. — К.: Вища школа, 1998. — 279 с. (Описано поживну цінність, фізичний і хімічний склад, технологію одержання, переробки, транспортування, зберігання і сепарування молока і молокопродуктів (кисломолочних продуктів, масла, сиру), вплив різних факторів на їх склад і властивості. ), ВА609048 Кириллова, Лариса Григорьевна. Технология сыра [Текст] : учеб. пособие / Л. Г. Кириллова, Л. В. Батищева ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2000. - 56 с., РА334680 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с., ВА599343 Туринський, Василь Михайлович. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с., СТ2957 Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с., СТ2799 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004 IDF 4:2004, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. , ВА716543 Сири [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 144 с. НАУКОВІ НАПРЯМИ ОПТИМІЗАЦІЇ СТВОРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ НОРМ І НОРМАТИВІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ, НОВЕ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ, ПРОДУКТОВий ПОРТФЕЛь СИРНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ, ВИКОРИСТАННЯ СИРОВАТКИ У ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ, РОЗРОБКА АПАРАТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯКИХ СИРІВ ТА РОЗСОЛЬНОГО СИРУ ФЕТА, ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, Технология производства плавленного сыра., ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ПРОИЗВОДСТВО ПЛАВЛЕНЫХ СЫРОВ НА ОСНОВЕ СУХИХ ИНГРЕДИЕНТОВ., ДОСЛІДЖЕННЯ АДГЕЗІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРНОЇ ПИЛЮКИ, ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ НОРМАЛІЗАЦІЇ МОЛОКА У ВИРОБНИЦТВІ СИРІВ
|
| 16. |
Запитує: Катерниа (04.01.2012) Тема запиту: Допоможіть, будь ласка, з підбором літератури на тему "Визначення кріоскопічної температури морозива" |
Ключові слова: кріоскопічна температура -- морозиво -- технологія -- виробництво
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні джерела: Видання є в НБУВ: ВА734446 Технологія морозива [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Бартковський [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій [та ін.]. - К. : [б. в.], 2010. - 246, [20] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 218-219. - 800 экз., ВА717313 Технологія виробництва молока і молочних продуктів: підручник / М.І. Машкін, Н.М. Париш. — К.: Вища освіта, 2006. — 351 с. - (Описано склад і джерела формування основних компонентів молока, розкрито його властивості та фактори впливу на них. Охарактеризовано технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки та молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній.), ВА668338 Технологія незбираномолочних продуктів: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т.А. Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В. Кочубей; Нац. ун-т харч. технологій. — Вінниця: Нова Кн., 2005. — 261 с. - (Показано можливості покращання технологічного процесу виробництва морозова на основі застосування нетрадиційної сировини. Встановлено вплив технологічних факторів на структуру морозива.), ВА717313 Технологія виробництва молока і молочних продуктів: підручник / М.І. Машкін, Н.М. Париш. — К.: Вища освіта, 2006. — 351 с. - (Описано склад і джерела формування основних компонентів молока, розкрито його властивості та фактори впливу на них. Охарактеризовано технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки та молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній.), ВА722697 Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження: монографія / А.М. Чуйко, О.Є. Шевченко, Г.І. Дюкарева; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 142 с. - (Розглянуто наукові та практичні передумови формування якості морозива з використанням нетрадиційних домішок рослинного та тваринного походження. Показано роль багатокомпонентних сумішей у раціональному харчуванні, наведено товарознавчу характеристику морозива. Описано хімічний склад, функціональні та структурно-механічні властивості молочно-білкового концентрату (копреципітату) з еламіном як перспективного напівфабрикату для виробництва морозива. Обгрунтовано шляхи підвищення якості молочного, вершкового морозива та пломбіру з використанням копреципітату та еламіну, розроблено раціональні технології його виробництва. Наведено результати комплексного й інтегрального оцінювання якості нових видів морозива, зокрема, під час зберігання.) МЕТОДИКА ГІДРОДИНАМІЧНОГО ТА ТЕПЛОВОГО РОЗРАХУНКУ ВДОСКОНАЛЕНОГО ФРИЗЕРА, Технологія морозива: Загальні технологічні операції., МОДЕЛЮВАННЯ КОНТАКТНОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, "Особенности определения холодильной нагрузки при производстве мороженого", РАСЧЕТ ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ ЗАМОРАЖИВАНИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
|
| 17. |
Запитує: Григорій (08.02.2012) Тема запиту: методи аналізу обсягів виробництва та збуту продукції |
Примітка: друкованні та електронні джерела Ключові слова: збут продукції -- обсяги виробнитва -- еконоічний аналіз -- методика економічного аналізу
Ми сподіваємося, що надана нами інформація допоможе Вашим вишукуванням Видання є в НБУВ: Ж69410 Використання аналізу беззбитковості для планування обсягів виробництва на плодоовочевоконсервних підприємствах / І.Д. Голяш // Вісн. Технол. ун-ту Поділля. Екон. науки. — Хмельницький, 2000. — N 4, ч. 1. — С. 66-69. , http://www.rusnauka.com/33_NIO_2009/Economics/56100.doc.htm Особливості реалізації сільськогосподарської продукції, ВА733362 Менеджмент продуктивності: навч. посіб. / В. Я. Гуменюк, І. А. Рощик; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. — Рівне, 2010. — 203 с. , Ж29409/А Аналіз та управління виробничими потужностями підприємств / В.Л. Загоруйко // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Менедж. та підприємництво в Україні: етапи становлення і пробл. розв. — 2007. — N 576. — С. 103-108., Ж69817 Аналіз ринку м'яса птиці в Україні / В.І. Топіха // Актуал. пробл. економіки. — 2005. — N 2. — С. 71-74., ВА639642 Долинський Віктор Прокопович. Економічний аналіз господарської діяльності сільськогосподарських підприємств: Навч. посіб. для підгот. фахівців екон. спец. в агр. вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації — К. : ІАЕ УААН, 2003. — 258с. , ВА626104 Слюсарчук, Лідія Іванівна. Облік і аналіз виробництва та продажу готової продукції (методолого-прикладний аспект) [Текст] / Л. І. Слюсарчук ; наук. ред. Н. М. Найдич ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К. : Альтерпрес, 2001. - 257 с., РА311786 Хаустова, Вікторія Євгенівна. Моделі аналізу та прогнозування збуту продукції підприємств в умовах ринкової економіки [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.03.02 / Хаустова Вікторія Євгенівна ; Донецький національний ун-т. - Донецьк, 2000. - 18 с. АНАЛІЗ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦВА ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ ДАНИХ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ, Аналіз збуту продукції, системи технічного обслуговування та ціноутворення, ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ДІАГНОСТИКИ КРИЗИ ЗБУТУ ПІДПРИЄМСТВА, АНАЛІЗ СТАНУ РЕАЛІЗАЦІЇ ОВОЧІВ ВІДКРИТОГО ГРУНТУ АНАЛІЗ СТАНУ РЕАЛІЗАЦІЇ ОВОЧІВ ВІДКРИТОГО ГРУНТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА, Операційний аналіз збуту продукції
|
| 18. |
Запитує: Григорій (09.02.2012) Тема запиту: зміст процесів виробництва і збуту продукції на промисловому підприємстві |
Примітка: електронні та друкованні джерела Ключові слова: збут продукції -- промисловість
Доброго дня! Перегляньте наступні матеріали. Видання є в НБУВ: РА367268 Макарець, Світлана Володимирівна. Виробництво і збут продукції сільського господарства в губерніях Лівобережної України на рубежі ХІХ - ХХ ст. [Текст] : автореф. дис...канд. іст. наук : 07.00.01 / Макарець Світлана Володимирівна ; Запорізький національний ун-т. - Запоріжжя, 2009. - 19 с., ВА569137 Гінгстон, Пітер. Найкраща книжка про збут і маркетинг [Текст] : практичний порадник для малого бізнесу / П. Гінгстон ; пер. з англ. І. Смольянінова, О. Дєдика. - Львів : Укр.- амер. фонд "Сейбр- Світло", 1995. - 208 с. , В349408/Ч. 2 Череп, Алла Василівна. Ч. 2 : Планування, контроль витрат. Управління адміністративними витратами, витратами на збут продукції, оборотними коштами, основними фондами і нематеріальними активами. Управління зниженням витрат. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - 360 с., ВА725440 Економіка підприємства та маркетинг: навч.-метод. посіб. / І.А. Дмитрієв, С.Ф. Большенко. — Х.: ХНАДУ, 2009. — 71 с. , Ж29409/А Ланцюг-метод планування ексклюзивної продукції "замовлення- виробництво-збут" / Т.В. Паливода // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Менедж. та підприємництво в Україні: етапи становлення і пробл. розв. — 2006. — N 575. — С. 81-86. , РА313465 Облік і аналіз маркетингової та збутової діяльності: управлінський аспект (на прикладі підприємств хіміко-фармацевтичної промисловості України: Автореф. дис... канд. екон. наук / Н.В. Гавришко; Терноп. акад. нар. госп-ва. — Тернопіль, 2001. — 19 с. ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗУВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ, УПРАВЛІННЯ ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ, СУТНІСТЬ ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ, МАРКЕТИНГОВИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ, Основи формування ефективної збутової політики промислового підприємства, РОЗРОБКА МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ВИБОРУ СТРАТЕГІЇ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ, ОРГАНИЗАЦИЯ СИСТЕМЫ СБЫТА ПРОДУКЦИИ НА ПРОМЫШЛЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЯХ С УЧЕТОМ ОТРАСЛЕВЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ РЫНКА, МАРКЕТИНГОВИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ
|
| 19. |
Запитує: Ірина (15.03.2012) Тема запиту: Сучасні форми та методи організації виробництва. Дякую. |
Примітка: написання курсової Ключові слова: форма -- метод -- організація виробництва
Ознайомтеся з наступними матеріалами. Видання є в НБУВ: ВА604926 Економіка підприємств [Текст] : навч. посіб. для студ. екон. ф-тів і вузів / В. П. Вихрущ [та ін.] ; ред. П. С. Харів ; Тернопільська академія народного господарства. - Т. : Економічна думка, 2000. - 449 с., ВА726477 Економіка підприємств [Текст] : підручник / Ф. В. Горбонос, Г. В. Черевко, Н. Ф. Павленчик, А. О. Павленчик . - К. : Знання, 2010. - 463 с., ВА685801 Гриньова, Валентина Миколаївна. Організація виробництва [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Гриньова, М. М. Салун ; Харківський національний економічний ун-т. - Х. : ВД "ІНЖЕК", 2007. - 576 c., ВА645095 Економіка підприємства: Навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни / М.В. Афанасьєв, А.Б. Гончаров; Харк. держ. екон. ун-т. — Х.: ВД "ІНЖЕК", 2003. — 409 с., РА302856 Аксьонова, Ірина Вікторівна. Розвиток методів організації виробництва і реалізації продукції [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Аксьонова Ірина Вікторівна ; Харківський держ. економічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с., ВА679568 Бойко, Валентина Володимирівна. Економіка підприємств України [Текст] : навч. посібник / В. В. Бойко ; Національний гірничий ун-т. - 2 вид., переробл. і доп. - Д. : [б.в.], 2005. - 528 с. ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ПРОЕКТНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ , НАПРЯМИ ВПЛИВУ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧУ ЛОГІСТИКУ, Форми організації виробництва , УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ВИРОБНИЦТВА ТА ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ЇЇ ЕФЕКТИВНІСТЬ, Економіка та організація виробничої діяльності підприємства, СТРУКТУРА ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ПРОЦЕСАМИ В ПРОМИСЛОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧИХ СИСТЕМАХ
|
| 20. |
Запитує: Вікторія (15.03.2012) Тема запиту: Аналіз кондитерської галузі |
Ключові слова: кондитерська галузь -- кондитерське виробництво -- харчова промисловість
Сподіваємося, що ця інформація буде корисною. Видання є в НБУВ: Ж71985 Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості / Ю.Г. Левченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 21. — С. 67-70. - (Проаналізовано фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м'ясної, цукрової. Виявлено основні причини недостатнього фінансування та вкладання коштів як іноземними, так і вітчизняними інвесторами.), Ж69879 Характеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринку / Н.І. Климаш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 26. — С. 52-54. - (Досліджено стан і проаналізовано вітчизняний кондитерський ринок за видами продукції. В процесі аналізу виявлено позитивні зміни та негативні фактори, що гальмують розвиток кондитерської галузі. Запропоновано конкретні заходи щодо зміцнення позицій українських підприємств, виробників кондитерської продукції.), Ж23291 Аналіз забезпеченості сировинними ресурсами у кондитерському виробництві / С.В. Романьок // Актуал. пробл. економіки. — 2007. — N 8. — С. 132-138. - (Досліджено динаміку обсягу виробництва борошняних, цукристих і шоколадних кондитерських виробів. Оцінено економічну ефективність використання енергоресурсів. Проаналізовано забезпеченість сировинними ресурсами у кондитерській промисловості та прибутковість виробничого процесу за видами економічної діяльності.) Статистичний аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2009 роках, РИНОК КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ, Аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2010 роках, КЛАСИФІКАЦІЯ ВІТЧИЗНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ , ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСФОРМАЦІЙ У СИСТЕМІ ЦІННОСТЕЙ ЙОГО УЧАСНИКІВ, АНАЛІЗ РОЗВИТКУ РИНКУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ
|
| | |
|
|