Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА282167
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА281319
Рубинов, Семен Рубинович. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС45636
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631 Две кн. единицы
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС40832
Рубинов, Семен Рубинович. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС40866
Ибрамджи, Жером. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА284792
Палвашова, Ганна Ігорівна. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС44145
Ирха, Лидия Александровна. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л. - л.:185-205
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС44159
Федоренченко, Лидия Алексеевна. Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС49356
Маноли, Татьяна Анатольевна. Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. - л.: 138-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА290281
Вікуль, Світлана Іванівна. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА290627
Манолі, Тетяна Анатоліївна. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС50220
Белоконь, Татьяна Ивановна. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС48817
Викуль, Светлана Ивановна. Технология ультрафильтрации плодово-ягодных соков, обогащенных биополимерами [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.13 / Викуль Светлана Ивановна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 173 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС52356
Милорава, Ольга Викторовна. Разработка электрофизических методов извлечения сока из стеблей сахарного сорго в качестве компонента консервированных пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Милорава Ольга Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 178 л. - л.: 118-135
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС52936
Форсюк, Андрій Васильович. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 175 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС52693
Ильева, Елена Сергеевна. Интенсификация процесса получения плодоягодных соков диффузионным методом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ильева Елена Сергеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 131 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА295023
Мілорава, Ольга Вікторівна. Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА293982
Форсюк, Андрій Васильович. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |