Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)Журнали та продовжувані видання (98)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА862547

Іжевська, Орися Петрівна.
Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська, Володимир Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-83-8
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ326


Безпека побутових та аналогічних електричних приладів: Додаткові вимоги до сковорід, фритюрниць та аналогічних приладів [Текст] / ГОСТ 30345. 17-98 (ІЕС 335-2-13-93). - На заміну ГОСТ 27570.17-89; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IV, 8с., IV, 8 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
ДС58818

Белецкий, Эдуард Владимирович.
Разработка аппарата для термостатирования готовых блюд с промежуточным кремнийорганическим теплоносителем для малых предприятий питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Белецкий Эдуард Владимирович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 155 л. - л. 113-126

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА320892

Блах, Валерія Сергіївна.
Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС75997

Блах, Валерія Сергіївна.
Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "Обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Херсонський держ. педагогічний ун-т. - Херсон, 2002. - 230 арк. - арк. 170-187

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС147270

Дахов, Александр Геннадиевич.
Моделирование виброакустических процессов в оборудовании ресторанного хозяйства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Александр Геннадиевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2013. - 156 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 117-130.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА397572

Дахов, Олександр Геннадійович.
Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Олександр Геннадійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА690631

Жижина, Людмила Георгіївна.
Устаткування ресторану, бару, буфету [Текст] : [посібник для проф.-техн. навч. закладів] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. - ISBN 978-966-655-261-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА665973

Заплетников, Игорь Николаевич.
Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] / И. Н. Заплетников ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 264 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 264. - ISBN 966-7634-97-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ7585


Матеріали і вироби, що контактують із харчовими продуктами. Неметалевий столовий посуд. Словник термінів (EN 1900:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ9416


Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Метод випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ9456/1

Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 1388-1:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ9456/2

Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 1388-2:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 11 с. - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
В346999/Розд. 3

Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання [Текст] / уклад. Т. Б. Паригіна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003 .
Розд. 3 : Теплове устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
15.
СО23818


Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 091710, 050201 / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : [б.в.], 1998. - 72 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВС35901


Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс"), 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : Видавниций центр КНТЕУ, 2001. - 87 с.: іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ5896/2-11

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-11 : ДСТУ EN 203-2-11:2009. Спеціальні вимоги. Печі для пасти (EN 203-2-11:2006, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - 2012. - IV, 6 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ5896/2-2

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-2 : ДСТУ EN 203-2-2:2010. Спеціальні вимоги. Духовки (EN 203-2-2:2006, IDT). - Чинний від 2012-07-01. - 2012. - IV, 9 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ5896/2-6

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-6 : ДСТУ EN 203-2-6:2010. Спеціальні вимоги. Нагрівачі гарячої води для напоїв (EN 203-2-6:2005, IDT). - Чинний від 2012-07-01. - 2012. - IV, 6 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ5896/2-8

Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-8 : ДСТУ EN 203-2-8:2010. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї (EN 203-2-8:2005, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - К., 2013. - V, 10 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського