Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (83)Тематичний інтернет-навігатор (74)Автореферати дисертацій (6248)Реферативна база даних (39721)Книжкові видання та компакт-диски (10279)Журнали та продовжувані видання (889)
Пошуковий запит: (<.>K=АГРАРН$<.>+<.>K=ВИРОБНИЦТВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 367
Представлено документи з 1 до 20
...

   Тип видання:   наукове видання   
1.
 


Foster, J.
After effects and Photoshop [Electronic resource] : animation and production effects for DV and Film / J. Foster. - Alameda : Sybex, 2004. - 352 p.
Переклад назви: After Effects і Photoshop: анімація й ефекти для виробництва DV та кіно

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This hands-on project guide is devoted to demonstrating how you can use two of the most indispensable content creation tools--After Effects and Photoshop--together to produce animations and effects on the desktop.



Кл.слова:
фотомистецтво -- обробка фотографії

   Тип видання:   науково-популярне видання   
2.

Koeppel, Dan.
Banana [Electronic resource] : the fate of the fruit that changed the world / Dan Koeppel. - New York : Hudson street press, 2008. - 302 p
Переклад назви: Банан : доля фрукта, які змінив світ

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


In this fascinating and surprising exploration of the banana’s history, cultural significance, and endangered future, award-winning journalist Dan Koeppel gives readers plenty of food for thought. Fast-paced and highly entertaining, Banana takes us from jungle to supermarket, from corporate boardrooms to kitchen tables around the world. We begin in the Garden of Eden—examining scholars’ belief that Eve’s “apple” was actually a banana— and travel to early-twentieth-century Central America, where aptly named “banana republics” rose and fell over the crop, while the companies now known as Chiquita and Dole conquered the marketplace. Koeppel then chronicles the banana’s path to the present, ultimately—and most alarmingly—taking us to banana plantations across the globe that are being destroyed by a fast-moving blight, with no cure in sight—and to the high-tech labs where new bananas are literally being built in test tubes, in a race to save the world’s most beloved fruit.



Кл.слова:
культурологія -- географічні відкриття -- аграрний бізнес -- гастрономія

   Тип видання:   наукове видання   
3.

Vezzoli, C.
Design for environmental sustainability [Electronic resource] / C. Vezzoli, E. Manzini. - London : Springer, 2008. - 308 p.
Переклад назви: Дизайн для екологічної стабільності

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


The combination of environment and design has been termed ecodesign. Even if, as it appears, it would be more precise to use other, more specific terms, let us start with few ideas on ecodesign as it allows us to define better our application field (and because ecodesign is still widely used). So what is ecodesign? It is unquestionable that on the first comprehensive level the word eco-design is rather self-explanatory, as its general meaning derives directly from its component terms: eco-design is design following ecological criteria. Manifested as a compound expression of a vast complex of design activities, it tends to handle ecological questions with an upstream approach, i. e. redesigning the products themselves.



Кл.слова:
екодизайн -- охорона довкілля -- екологічне виробництво

   Тип видання:   методичний посібник   
4.

Collins, R.
Doing business in China for dummies [Electronic resource] / R. Collins, C. Block. - Indianapolis : Wiley Publishing, 2007. - 387 p.
Переклад назви: Провадження бізнесу в Китаї для чайників

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


For many Westerners, something about China is so intense and exciting that it’s a social glue among those who’ve spent some time there. We met through a mutual acquaintance who knew we had backgrounds in China. Over lunch, we swapped stories (and laughs) about living and doing business in China — how challenging the market is, how strong a role government plays in business there, how overwhelming the country can feel, and how everything seems to take so much longer to get done. We both admitted that a solid howto guide could’ve saved us a good deal of time hard spent climbing the learning curve. And so Doing Business in China For Dummies was born.



Кл.слова:
економіка Китаю -- китайське виробництво

   Тип видання:   науково-популярне видання   
5.

Frank, Randy.
How to Make Beer Like a Pro Complete Guide to Home Brewing - Even in Small Spaces [Electronic resource] : includes BIAB Apartment Brewing, Brewing Equipment, History, Processes, Sanitation, Home Brew Clubs and Laws by Country / Randy Frank. - [S. l.] : Ubiquitous Publishing, 2013. - 71 p
Переклад назви: Як професійно зробити пиво: докладне керівництво з домашнього броварства

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This book is guaranteed to answer all your questions about home brewing! If you are just getting started, Randy Frank can help you. He goes over the history of home brewing, equipment, processes with steps, sanitation, clubs and laws by country, Brewing history, step by step processes such as extract beer brewing, partial mash, as well as all-grain beer brewing, cost and sanitation considerations, home brew kits, home brew equipment and sanitation, brewing clubs and home brewing laws by country and brewing in small spaces, as well as "BIAB" - which stands for "brew in a bag" - perfect for apartment dwellers looking to try home brewing. - it's all covered here in a concise, synthesized, easy to read format! DWHAHB! Don't Worry, Have A Homebrew! This is the mantra of home brewers. Because you need patience for home brewing and if you make mistakes, most can be overcome or if all else fails, start again with a new batch. The main thing is to learn from mistakes as you go. Once you learn the basics of home brewing there are many ways to add your own creativity. The investment is low and the reward is high as you will discover when you share your first great batch of beer with friends - and this book contains everything you need to confidently get started with the most up-to-date methods and information.



Кл.слова:
броварство -- харчове виробництво -- алкоголь

   Тип видання:   наукове видання   
6.

George, M. L.
Lean Six Sigma for service: how to use lean speed and Six Sigma Quality to improve services and transactions [Electronic resource] / M. L. George. - New York : McGRAW-HILL, 2003. - 386 p.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This text fills the need for a service-based approach, explaining how companies of all types can cost-effectively translate manufacturing-oriented Lean Six Sigma tools into the service delivery process.



Кл.слова:
економіка -- виробництво -- комп'ютери

   Тип видання:   підручник   
7.

Fogel, K.
Producing Open Source Software [Electronic resource] / K. Fogel. - Sebastopol : O'Reilly, 2005. - 302 p.
Переклад назви: Виробництво з відкритим вихідним кодом

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


The corporate market is now embracing free, "open source" software like never before, as evidenced by the recent success of the technologies underlying LAMP (Linux, Apache, MySQL, and PHP). Each is the result of a publicly collaborative process among numerous developers who volunteer their time and energy to create better software. The truth is, however, that the overwhelming majority of free software projects fail. To help you beat the odds, O'Reilly has put together Producing Open Source Software, a guide that recommends tried and true steps to help free software developers work together toward a common goal. Not just for developers who are considering starting their own free software project, this book will also help those who want to participate in the process at any level. The book tackles this very complex topic by distilling it down into easily understandable parts. Starting with the basics of project management, it details specific tools used in free software projects, including version control, IRC, bug tracking, and Wikis. Author Karl Fogel, known for his work on CVS and Subversion, offers practical advice on how to set up and use a range of tools in combination with open mailing lists and archives. He also provides several chapters on the essentials of recruiting and motivating developers, as well as how to gain much-needed publicity for your project. While managing a team of enthusiastic developers -- most of whom you've never even met -- can be challenging, it can also be fun. Producing Open Source Software takes this into account, too, as it speaks of the sheer pleasure to be had from working with a motivated team of free software developers.



Кл.слова:
відкритий код -- відкрите ПЗ

   Тип видання:   довідник   
8.


Read me first! [Electronic resource] : a style guide for the computer industry / Sun Technical Publications. - 2th. ed.. - Upper Saddle River : Prentice Hall PTR, 2003. - 384 p
Переклад назви: Прочитай спочатку мене!: довідник по стилю для комп'ютерної індустрії

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Read Me First! is the definitive guide to creating technical documentation that is clear, consistent, and easy to understand. Sun Microsystems' award-winning technical writers and editors cover everything from grammar to clarity, illustrations to workflow. This fully revised second edition reflects dramatic changes in the production and delivery of technical documentation.



Кл.слова:
документація -- комп'ютер -- виробництво

   Тип видання:   науково-популярне видання   
9.
 


Reed, Matthew.
Rebels for the Soil [Electronic resource] : the Rise of the Global Organic Food and Farming Movement / M. Reed. - London : Earthscan, 2010. - 178 p.
Переклад назви: Бійці Ґрунту: постання глобального руху за екологічно чисті продукти харчування й органічне землеробство

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


In this book I wanted to counter the common opinion that organic farming and food is inherently interesting or has only come to prominence because of geopolitics, a decline in rationality in our society or an increasing self-interestedness by consumers or the greed of supermarkets. Organic food and farming are part of our societal discussions because an assembly of people have put it there through their own actions. By understanding the way in which the organic movement operates as a movement operates, the history of its ideas and the networks through it has developed it becomes clearer that the prominence of the organic movement is a considerable achievement. It also begs the questions as to why is has not been more successful, and how it might be so. In making this argument I present evidence that will be uncomfortable for some in the movement, particularly around the history of the early years. Yet for those opposed to the organic movement it also poses the question of having to explain why the organic movement persists. Many groups and people criticise the status quo, few have a working replacement waiting in the wings to be introduced. The organic movement may not have all the answers, but it is posing important questions and has an alternative to hand. In a time looking toward a crisis in the continuity and supply of food, that must command our attention. The research and thinking on which this book draws spans a decade so the thanks are wide ranging, but I would like to thank Peter Jowers, Harry Rothman, Dave Green and Alan Greer who were, or are still, at the University of West of England. At Exeter University Matt Lobley, Allan Butler and Mike Winter. For my brief but important time at the Open University special thanks are to due to Guy Cook for his encouragement and example. All of my colleagues at the Countryside and Community Research Institute have been, as they always are, an unfailingly supportive team, but particular thanks to Nigel Curry, James Kirwan and Paul Courtney. Thanks as well to Tim Hardwick and all the team at Earthscan for all their guidance, I’m still marvelling that I am an Earthscan author and many thanks to Carol Morris and the two anonymous referees for their constructive comments. I am blessed with a family who stand behind me without whom none of this would be possible and who have never shirked from encouraging me during the decade of research that stands behind this book. They inspired all that follows which is right all that errs belongs solely to me.



Кл.слова:
фермерство -- аграрні технології -- органічні продукти -- охорона довкілля

   Тип видання:   наукове видання   
10.


Research in Organic Farming [Electronic resource] / ed. by R. Nokkoul. - Rijeka : InTech, 2011. - 196 p.
Переклад назви: Дослідження органічного землеробства

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Organic farming is based on minimizing the use of external inputs, avoiding the use of synthetic fertilizers. Pesticides system has the potential to provide benefits in terms of environmental protection, and certain methods are used to minimize pollution of air, soil and water. Organic food handlers, processors and retailers adhere to the standards set to maintain the integrity of organic agriculture products. The primary goal of organic agriculture is to optimize the health and productivity of interdependent communities of soil life, plants, animals and people. The management system of an organic farm is crucial, as its location and productspecific issues need to be addressed to ensure sustainability. Successful cultivation depends on environmentally friendly practices in nitrogen fixation, pest control, positive hosting, sheltering etc. Various incentives can bolster transfer to organic agriculture, either consumer-driven by demand, service-driven by ecological necessity or farmer-driven by economical viability and government support. Despite its advantages, the cost and quality of produce from organic agriculture are continually under discussion. Since organic agriculture can potentially increase yield only in traditional systems and actually decrease it when compared to highly industrialized farming, it is continuously debated if the conversion of existing world farm areas would suffice for the rapidly increasing human population. The book contains 10 chapters written by acknowledged experts, providing comprehensive information on all aspects of Organic Agriculture and Organic Food, from cultivation practices and environmental aspects, to produce certification and distribution with a clear perspective, with a balance in presentations of basic and applied research. Researchers, students, and teachers in the agricultural field in particular will find this book to be of immense use.



Кл.слова:
аграрні дослідження -- фермерство -- рослинництво

   Тип видання:   науково-популярне видання   
11.

Nelson, Max.
The barbarian's beverage [Electronic resource] : a history of beer in ancient Europe / Max Nelson. - New York : Routledge, 2008. - 224 p
Переклад назви: Трунок варварів: історія пива в стародавній Європі

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Comprehensive and detailed, this is the first ever study of ancient beer and its distilling, consumption and characteristics Examining evidence from Greek and Latin authors from 700 BC to AD 900, the book demonstrates the important technological as well as ideological contributions the Europeans made to beer throughout the ages. The study is supported by textual and archaeological evidence and gives a fresh and fascinating insight into an aspect of ancient life that has fed through to modern society and which stands today as one of the world’s most popular beverages. Students of ancient history, classical studies and the history of food and drink will find this an useful and enjoyable read.



Кл.слова:
броварство -- пиво -- алкогольне виробництво -- Античність

   Тип видання:   аналітична доповідь   
12.

Важинський, Ф. А.
Європейський досвід реформування аграрного сектору економіки: можливості для України [Електронний ресурс] : аналітична записка / Ф. А. Важинський ; Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього. - Львів : [б. в.], 2016. - 11 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 0.16 Мб


Вивчення європейського досвіду як в плані виявлення спільних рис, так у плані виокремлення особливостей, продиктованих національними або регіональними особливостями, має певне значення для узагальнення досвіду, виявлення тенденцій та закономірностей, вироблення принципів і кроків вітчизняної аграрної реформи і аграрної політики. У записці узагальнено досвід розвитку аграрної економіки в країнах ЄС та можливості його використання в Україні.



Кл.слова:
фермерські господарства -- кооперативна діяльність -- агровиробництво

   Тип видання:   зб. статей   
13.


Імена, повернуті із забуття [Електронний ресурс] : за матеріалами судових справ репресованих селян 1929-1950-х років, що зберігаються у Державному архіві Кіровоградської області. - Кіровоград : Дако, 2008. - 130 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Матеріали із судових справ репресованих селян, опубліковані у збірнику, детально розкривають методи та форми дії репресивного апарату держави щодо селянства, яке чинило спротив грабіжницькій політиці влади у сільській місцевості сучасної Кіровоградської області у період 1929-1937 рр. У документах висвітлюються глибинні процеси, що відбувалися в аграрному секторі України, сутність яких знайшла свій прояв у занепаді сільського господарства, що, врешті, призвело до масового голоду. Для істориків, науковців, викладачів, студентів вищих навчальних закладів, краєзнавців, усіх, кому не байдужа історія України.



Кл.слова:
репресії -- голодомор

   Тип видання:   методичний посібник   
14.


Інвентаризація земель наукових установ, підприємств та організацій Національної академії аграрних наук України [Електронний ресурс] : методичний посібник / Дорош Й.М. [и др.] ; Національна академія аграрних наук України, Інститут землекористування. - Київ : ФОП Ямчинський О. В., 2020. - 133 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 3.24 Мб


В методичному посібнику проаналізовано питання нормативно-правового забезпечення інвентаризації земель та відповідність існуючої інформації про землі (земельні ділянки) наукових установ, підприємств та організацій НААН вимогам чинного законодавства. Описано основні проблеми, які виникають за відсутності методики проведення та галузевого стандарту інвентаризації земель для землекористувань, що мають специфічні особливості у використанні на прикладі наукових установ, підприємств та організацій НААН. Висвітлено стандартизацію та нормування робіт із землеустрою. Наведено основні положення галузевого стандарту, а також його структуру, зміст та склад при проведенні інвентаризації земель наукових установ, підприємств та організацій НААН. Представлено аналіз сучасного стану використання земель наукових установ, підприємств та організацій НААН як передумова інвентаризації земель Запропоновано методичні рекомендації щодо проведення інвентаризації земель (земельних ділянок) наукових установ, підприємств та організацій НААН.

Методичний посібник розрахований для вчених, аспірантів, сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів, працівників наукових установ, підприємств та організацій Національної академії аграрних наук України, працівників сфери державного управління земельними ресурсами, органів місцевого самоврядування.



Кл.слова:
галузевий стандарт інвентаризації -- стандартизація -- використання земельних ділянок

   Тип видання:   аналітична доповідь   
15.


Інноваційна Україна 2020 [Електронний ресурс] : національна доповідь / за заг. ред. В. М. Гейця ; Національна академія наук України, Секція суспільних і гуманітарних наук. - Київ : [б. в.], 2015. - 336 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 5.23 Мб


Національна доповідь продовжує традицію, започатковану Національною академією наук України щодо дослідження ключових проблем соціально-економічного розвитку кра-їни. Актуальність проблем, які розглядаються у представленій доповіді, визначається не-обхідністю якнайшвидшої зміни існуючих засад економічного розвитку та створення умов для активного використання можливостей вітчизняного науково-технічного та інновацій-ного потенціалів. Загальна мета представленої доповіді полягає в оцінці стану інноваційної сфери в Україні, визначенні найбільш актуальних проблем і бар’єрів, що гальмують інноваційну діяльність, а та-кож в обгрунтуванні стратегічних напрямів інноваційного розвитку держави та розробленні конкретних пропозицій щодо його стимулювання в умовах подальшої інтеграції України у сві-товий економічний та науково-технологічний простір. Розраховано на представників політичної, наукової, адміністративної та ділової еліти України та всіх, хто цікавиться питаннями науково-технічного та соціально-економічного розвитку.



Кл.слова:
інноваційний розвиток -- високотехнологічне виробництво -- зелена економіка

   Тип видання:   аналітична доповідь   
16.

Залуцький, І. Р.
Інституційно-правові проблеми розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні та напрями їх вирішення [Електронний ресурс] : аналітична записка / І. Р. Залуцький ; Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього. - Львів : [б. в.], 2016. - 31 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 0.34 Мб


В науковій доповіді висвітлено специфіку та засади світової кооперативної політики щодо сприяння розвитку кооперативів. Виявлено особливості та недоліки становлення законодавчої бази України в сфері розвитку сільськогосподарської кооперації. Розкрито національну специфіку функціонування виробничих та обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів. Означено деструктивні чинники у сфері діяльності виробничих сільськогосподарських кооперативів. Аргументовано наявність системних протиріч сучасного законодавства України щодо обмежень легітимізації правового статусу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, як неприбуткових організацій. Визначено, що виявлені недоліки є чинником подальшої стагнації кооперації в сільській місцевості, занепаду сільськогосподарських кооперативів, як бази формування соціального капіталу сільської території та її комплексного розвитку. Обґрунтовано пропозиції щодо системного державного врегулювання політики децентралізованого стимулювання та сприяння розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні в контексті актуалізації пріоритетів Державної стратегії регіонального розвитку, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 385.



Кл.слова:
місцевий розвиток -- аграрне виробництво -- податкова дерегуляція

   Тип видання:   методичний посібник   
17.


Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва [Електронний ресурс]. - К. : УкрНИИспиртбиопрод, 1999. - 458 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Інструкція містить сучасні методи хіміко-технологічного контролю технологічних процесів лікеро-горілчаного виробництва, якості сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів, інгредієнтів і готових напоїв з метою підвищення якості продукції, її стійкості, зменшення виробничих втрат, раціонального використання сировини. За останні роки підвищені вимоги до якості продукції, розроблені нові і зняті з виробництва непопулярні у споживачів види напоїв, вдосконалені технологічні процеси. Для хіміко-технологічного контролю лікеро-горілчаного виробництва розроблені нові, більш прогресивні методи аналізу що відповідають сучасному рівню розвитку аналітичної техніки, вдосконалені існуючі методи контролю, в виробництві введені нові стандарти на правила приймання і методи аналізу В хіміко-технологічний контроль лікеро-горілчаного виробництва включені нові методи аналізу та показники, які раніше не визначалися. Інструкцію з хіміко-технологічного контролю лікеро-горілчаного виробництва підготовлено в Українському науково-дослідному інституті спирту і біотехнології продовольчих продуктів (УкрНДІспиртбіопрод). Хіміко-технологічний контроль лікеро-горілчаного виробництва - це визначення комплексу показників, які характеризують хімічний склад та фізико-хімічні властивості сировини та матеріалів, напівфабрикатів, готових напоїв та відходів лікеро-горілчаного виробництва, і встановлення відповідності отриманих результатів значенням, що приведені у відповідних нормативних документах. Хіміко-технологічний контроль відіграє важливу роль у виробничій діяльності заводу, так як дозволяє керувати технологічним процесом, забезпечити його стабільність, високий вихід та необхідну якість готової продукції. При оцінці якості сировини і готової продукції користуються такими поняттями, як якість, показник якості, базовий показник якості, рівень якості. Якість продукції - це сукупність тих властивостей, які обумовлюють її придатність до споживання за призначенням. При оцінці якості однієї і тієї ж продукції, але різного призначення, із всієї множини властивостей вибирають лише ті, які дозволяють досягти відповідної мети.



Кл.слова:
спирт -- алкоголь

   Тип видання:   монографія   
18.

Крисанов, Д. Ф.
Інтеграція агрохарчового сектора України в єдиний нормативний простір Європейського Союзу [Електронний ресурс] : монографія / Д. Ф. Крисанов ; Інститут економіки та прогнозування НАН України. - Київ : [б. в.], 2016. - 368 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 2.87 Мб


Висвітлено наукові засади та практичні аспекти подолання викликів і проблем, які постали після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, і пов’язані з інтеграцією агрохарчового сектора до внутрішнього ринку країн – членів Співтовариства. Розкрито проблеми формування нормативного простору агрохарчового сектора, вирішення яких спрямоване на зближення національної системи технічного регулювання із базовою моделлю ЄС, реалізацію санітарних та фітосанітарних заходів згідно з європейськими вимогами, впровадження операторами ринку Систем управління безпечністю харчових продуктів, а також базових програм й спрощених процедур, що засновані на принципах НАССР, з урахуванням рівня безпечності продукції, на підприємствах харчової промисловості та первинного виробництва. Призначена для науковців і викладачів, керівників і спеціалістів різного рівня управління галузями і підприємствами агрохарчового сектора.



Кл.слова:
нормативна база -- ринковий нагляд -- регуляторна система

   Тип видання:   аналітична доповідь   
19.

Турлакова, С. С.
Інформаційно-комунікаційні технології розвитку «розумних» виробництв [Електронний ресурс] : науково-аналітична доповідь / С. С. Турлакова ; Національна академія наук України, Інститут економіки промисловості. - Київ : Інститут економіки промисловості, 2019. - 43 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У науково-аналітичній доповіді досліджено інформаційно-комунікаційні технології розвитку «розумних» виробництв, зокрема побудовано інформаційну модель розвитку «розумних» виробничих комплексів на базі методології IDEF0, головне призначення якої по-лягає у забезпеченні інформаційної підтримки розвитку «розумних» виробничих комплексів у рамках забезпечення переходу промисло-вості до стандарту Industry 4.0., а також надано рекомендації керів-никам промислових підприємств, які впроваджують зміни в контекс-ті «смарт» розвитку.



Кл.слова:
аналіз -- промислові комплекси -- виробництво

   Тип видання:   монографія   
20.

Проців, Олег Романович.
Історія мисливської зброярської галузі Галичини середини ХІХ – початку ХХ століття [Електронний ресурс] : монографія / О. Р. Проців ; Український науково-дослідний інститут гірського лісівництва ім. Пастернака. - Івано-Франківськ : "Фоліант", 2017. - 177 с.

Рубрики:

  Текст у форматі PDF 50.04 Мб


У монографії проілюстровано напрями діяльності львівських мисливських та ремісничих товариств другої половини ХІХ – початку ХХ століття в організації зброярської галузі у Львові в частині її виробництва, торгівлі та використання.



...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського