Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Євлаш В.В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 1999. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Куфтан Валід Муфлех Мухаммад Технологія м'ясних виробів з сировини, що ферментована протеолітичними препаратами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Попадич О.З. Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1999. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2004. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Онищенко В.М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Гащук О.І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 14 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Мартинюк І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 21 с. — укp.
|
| |