Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (429)Журнали та продовжувані видання (527)Реферативна база даних (508)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Євлаш В.В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.

Рубрики:
2.

Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 1999. — 17 с. — укp.

Рубрики:
3.

Куфтан Валід Муфлех Мухаммад Технологія м'ясних виробів з сировини, що ферментована протеолітичними препаратами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 20 с. — укp.

Рубрики:
4.

Попадич О.З. Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1999. — 17 с. — укp.

Рубрики:
5.

Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
6.

Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
7.

Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 21 с. — укp.

Рубрики:
8.

Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
9.

Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
10.

Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.

Рубрики:
11.

Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
12.

Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2004. — 18 с. — укp.

Рубрики:
13.

Онищенко В.М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Гащук О.І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Рубрики:
15.

Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.

Рубрики:
16.

Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 18 с. — укp.

Рубрики:
17.

Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.

Рубрики:
18.

Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 14 с. — укp.

Рубрики:
19.

Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
20.

Мартинюк І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 21 с. — укp.
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського